PDA

View Full Version : Tivo v2.5 and samba?



lcreech
03-24-2002, 10:42 PM
Has anyone had any success using smbmount on a Tivo to mount a share on RH7.2? The module is loaded on the TiVo and I've verified the RH7.2 share is accessable from Windows XP, so that end is right.

BubbleLamp
03-24-2002, 11:01 PM
Can you access a share on the XP box from the Tivo?

lcreech
03-24-2002, 11:38 PM
No, I get

smbmount //192.168.2.8/temp /var/hack/ripped -n
mount error: Invalid argument
Please look at smbmount's man page for possible errors.

The smbmount binary is ancient. The arguments changed a long time ago, the current man page is not applicable. Even still, the arguments I am using are minimal. The same command is working from the RH7.2 mounting XP. And I'm doing this via telnet to the tivo. I need to add that I'm using a beta TiVo airnet (the beta driver is a bit unstable)

BubbleLamp
03-25-2002, 12:05 AM
Might want to read over the threads on AVS here (http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/search.php?action=showresults&searchid=126667&sortby=lastpost&sortorder=descending).

Seems like everyone has problems!