PDA

View Full Version : Ir Port



cali
05-22-2002, 04:27 PM
Does the IR port on your TIVO work?

I just noticed I have one,along with the IR cable. I hooked it up and no go.
Looked at the manual and it says for future expansion.


Cali

mrblack51
05-22-2002, 05:52 PM
on a stand alone tivo, the ir port on the back is used to control cable boxes and such. on a dtivo, it does nothing

magikempire
05-23-2002, 02:54 AM
Cali-

I have the Sony T60 (a DirecTIVO receiver NOT the standalone) and it has an IR miniplug in the back. Mine is for use with a VCR to record off shows onto a Sony brand only VCR. The IR plug that goes into this port has a sending unit that attaches under your VCR and transmits IR signals to your VCR. Pretty nice little feature......if you have a Sony VCR.

Hope that helps,
Magik