PDA

View Full Version : Do I have the right image for a t60???



jonequest
05-26-2002, 01:40 PM
I have already done 2 Phillips/Hughes units (I stumbled through it)...........BUT they now work, and I am trying to do my freinds T60 Sony, I am reading a lot of posts about bad Sony images and want to be sure that I use a good one so I don`t FUBAR my freinds Sony. The image I got was from Xtreme-EMU.com. Is it ok to use? Also, what is the method of burning it onto a CD again??, I forgot what I did for the Phillips/Hughes CD a while back.

This forum kicks ass, thanks for the help so far,
John

superzap
05-29-2002, 05:42 PM
Backup the Sony's drive first with mfstool.
Under windoze use nero or easy cd creator to burn an iso image. Use the slowest speed.

jonequest
05-30-2002, 01:36 AM
I used nero and burned at 8x (slowest allowed it seems) and it did boot and run but it would not let me tivomad so the 40gb is shown as only 24hours. but worse yet the remote does NOT work at all and there are no tivo menu sounds either.


This made my DSR6000 look like a piece of cake.