PDA

View Full Version : problems loading xtreme update



jester9
07-16-2002, 11:02 PM
I have a dtivo that I just put 25xtreme on (no problem there). But after that got finished I tried to install kravens xtreme upgrade but I lose the bash. Following his instructions, after I enter the line with the reboot command, the system reboots. At this point I lose my bash prompt, instead a capital G appears on the screen. Then no matter what I hit I just get G's on the screen or somtimes a small o. I bet this has never happened to anyone. Any ideas?

gom
07-18-2002, 08:55 PM
Reboot your Tivo. Same thing happened to me.

gom
07-18-2002, 09:15 PM
Reboot your Tivo. Same thing happened to me.

jester9
07-18-2002, 10:11 PM
thanks gom,
ill give it try right now:)

gom
07-18-2002, 10:50 PM
One thing I forgot. Change the baud rate to 115200

jester9
07-19-2002, 11:04 PM
should have write back sooner..

anyway, that fixed it.

thanks!!!:)