PDA

View Full Version : installcrypto.tcl



GuyIncognito
07-05-2001, 01:33 AM
I just bought a new unit and it has 1.3 on it. I decided to poke around before doing a GS. It has a bunch of diag scripts on it and it has a script called installcrypto.tcl which appears to take a serial# as it's argument.

Anyone try this? I have 30 days to return this unit so I don't care if it gets fried, but I don't have an alternate serial# to try... I'm not going to risk using one off one of my other units!

Some doofus posted their serial# over on AVS, anyone remember what that was? what type of unit was it for? :) or have you found another from somewhere? Maybe you went to a store and wrote down the serial# of the demo unit that had service on it? :)

Anyone else had any luck switching out their serial#?

I've also considered having service on one unit, letting it pull/download files but through a proxy, and then faking out the second unit like it downloaded those files, getting around the crypto problem by changing the serial# on the second++ unit(s). Anyone have any luck with this?

I've got 4 units now (2 of each). Life on 2 (one of each), monthly on one - I don't feel guilty about NOT covering one more unit!

Vadim
07-05-2001, 09:00 AM
there is a post that says "Crypto Update" read it, yet I seriously don't recommend trying to steal guide data.

Big Dump
07-06-2001, 08:03 AM
click here (http://www.certasaurus.com/TiVo/archive4.htm)

Look for the "november 4" heading and you'll see an interesting number there.......



click here too (http://www.fury.com/topics/tivo.php)

Look for the 2nd to last paragraph at the bottom.....