PDA

View Full Version : TyTool5 problems with DirecTivo and 3.1 code



browe
12-12-2002, 11:05 PM
Receiving the following message when I try a "refresh". Anyone know how to solve it?

Thanks,
Brian


Waiting for an incomming connection!
SERVER: We got a message! buf = 'SHOWING'
invalid attribute: TimeZone
while executing
"dbobj $setup get TimeZone"
("uplevel" body line 5)
invoked from within
"uplevel $body"
invoked from within
"transaction {uplevel $body}"
(procedure "RetryTransaction" line 5)
invoked from within
"RetryTransaction {
set setup [db $db open /Setup]

# set defrecquality [dbobj $setup get RecordQuality]
set setuptz [dbobj $setup ..."
(procedure "init_db" line 45)
invoked from within
"init_db"
(file "./NowShowing.tcl" line 455)
Waiting for an incomming connection!

cmate
12-13-2002, 11:12 AM
Same here, exactly! Anyone found a solution yet?

zeek
12-13-2002, 03:33 PM
I was also having this problem, until I found this thread in the DTiVo forum... guess some ppl still don't know about the vid extraction forum or refuse to move.

http://dealdatabase.com/forum/showthread.php?s=&postid=74664#post74664
top of page eleven

Just intalled the updated NowShowing.tcl, and the code works for me!

zeek

browe
12-13-2002, 10:36 PM
Originally posted by zeek
I was also having this problem, until I found this thread in the DTiVo forum... guess some ppl still don't know about the vid extraction forum or refuse to move.

http://dealdatabase.com/forum/showthread.php?s=&postid=74664#post74664
top of page eleven

Just intalled the updated NowShowing.tcl, and the code works for me!

zeek

Yeah I got around that problem by also putting in the updated NowShowing.tcl file. Now I can see all the shows within the client and it appears to be bringing stuff down, but the file sizes are all 0 or 1 byte if I choose the vsplit mode. Using TyStream mode gets me a TY file but I cannot process it. I must have a problem with the vsplit process.

Brian

zeek
12-14-2002, 12:32 AM
Originally posted by browe
the file sizes are all 0 or 1 byte if I choose the vsplit mode. Using TyStream mode gets me a TY file but I cannot process it. I must have a problem with the vsplit process.

Brian


I don't get the same results as you. I am able to pull and process from my DirecTiVo in either mode. I am totally up and running with TyTools.

Are you sure noscramble is loaded properly? Since your file sizes are 0 and 1 byte I suspect not...


zeek