PDA

View Full Version : How do I upsample audio



Barrett
12-30-2002, 12:03 AM
I used to do this I am pretty sure, i would convert the .m2a file to .wav with winamp, then multiplex it with the m2v file.. but now when i try to do that it says illegal MPEG audiostream. What could this be from? is there any way i can convert the wav back to m2a because then it would be 44khz audio right?

Barrett
12-30-2002, 12:18 AM
ok, i think i remember what i used to do.. I would save it as wav with winamp and then use tmpegenc to encode the audio to 44khz, but i dont remember losing so much quality, it sounds awful now.. what is the best method?

Barrett
12-30-2002, 02:15 AM
nevermind, im an *****.. i figured it out.