PDA

View Full Version : Cannot edit Title Undre MFSSTREAM



clover_kid
01-19-2003, 01:35 PM
I get the following error message when I try to edit a show name using MFS Stream:

INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_mfsstream '/title/54160/Cirque de Soleil Quidam I' ''
no value given for parameter "chan" to "fsidEdit"
while executing
"fsidEdit $fsid $action $val $chan"
(procedure "::action_mfsstream" line 82)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--

Any suggestions?

Thanks for your help

Bill

gosquad
01-19-2003, 02:35 PM
Hmm, now that's a weird one. what version tivo are you using and what version of mfsstream web module? chan should never be null. that's strange. anyone else ever see this error?

Do you get this error for every show?

gosquad


Originally posted by clover_kid
I get the following error message when I try to edit a show name using MFS Stream:

INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_mfsstream '/title/54160/Cirque de Soleil Quidam I' ''
no value given for parameter "chan" to "fsidEdit"
while executing
"fsidEdit $fsid $action $val $chan"
(procedure "::action_mfsstream" line 82)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--

Any suggestions?

Thanks for your help

Bill

clover_kid
01-19-2003, 02:56 PM
I'm using Dtivo with 2.5.2 upgrade. Appears to be mfs_stream 98

I get the same error message everytime I try to rename a show.

Bill

gosquad
01-19-2003, 03:25 PM
woops, i seem to have broken something in .98.. i'll fix it and get back to you :)

cheers,
gosquad


Originally posted by clover_kid
I'm using Dtivo with 2.5.2 upgrade. Appears to be mfs_stream 98

I get the same error message everytime I try to rename a show.

Bill

Requiem
05-06-2003, 11:58 PM
I'm getting the same exact error.
Running 2.5.2 from xupgrade.

Any thoughts?

- Requiem

Requiem
05-07-2003, 12:52 AM
running mfsstream 98b and all seems to be working.

- Req

Pro-289
05-08-2003, 12:41 AM
Me too.

Does mfsstream 98b fix a .ty download problem? I get a DNS error when I click a show to download the .ty file. I recently enabled mfsstream, but do I need to reboot the Tivo? Is it required for mfsstream? #0#12 says it's enabled.


Off topic, but do the Logos in TivoWeb show up on the Tivo menus once changed? Or does the Tivo need a reboot to show them if they do?