PDA

View Full Version : Bad dynamic link in sendstream error



morganew
03-08-2003, 10:27 PM
Hello all,
This may belong in the newbie section, but here goes:

I recently installed Airnet into my SA Philips 212 (2 drvs hacked in a year ago) with v3 software.

I have installed tbin, tivoftpd, Tivoweb, installed the updated ui.itcl for FSID, installed sendstream from this link:

www.30below.com (http://www.30below.com/~zmerch/tivo/sendstream02.tgz)

and nc from this link:

Tivo video extraction software for Mac (http://www.fajkowski.com/tivo/TiVo_Video_Extraction.sit)

I then attempted to run sendstream and got the following error:

bash-2.02# sendstream -s 771545 771547 | nc -n -w 5 192.168.1.3 1200
BUG IN DYNAMIC LINKER ld.so: dynamic-link.h: 46: elf_get_dynamic_info: Assertion `! "bad dynamic tag"' failed!
Usinged MfsDevList: /dev/hda10 /dev/hda11 /dev/hdb2 /dev/hdb3
Attempting to locate tyStream with fsid 0xbc5d9...
...tyStream located (4096 blocks allocated, 4095 blocks used):
Start Length
009c0000 00040000
02220000 00020000
02240000 00020000
02480000 00020000
00e20000 00010000
05005400 00010000
055d5400 00010000
05bd5400 00010000
09185400 00010000
00fb8000 00008000
01018000 00007f00 (Adjusted from: 00008000)
Attempting to locate tyStream with fsid 0xbc5db...
...tyStream located (1536 blocks allocated, 1525 blocks used):
Start Length
01800000 00040000
01840000 0001f500 (Adjusted from: 00020000)
Broken pipe

I have not seen any other references to this, so I am wondering if I just missed a step somewhere.

Any help would be appreciated.

Morgan

zobetron
03-08-2003, 11:41 PM
My suggestion is that you try out jdiner's program or riley's mfs_ftp. I don't think sendstream is being used much around here. Although I could be wrong...

morganew
03-09-2003, 12:17 AM
Well, I don't seem to be having a lot of luck today!

Installed mfs_ftp_1.2.4.tcl and the required files as found on one of the forum posts. I then renamed it to just mfs_ftp.tcl, which was implied in the instructions.

So I tried mfs_ftp.tcl, and got the following error:

bash: ./mfs_ftp.tcl: No such file or directory

when, in fact it is right there:

bash: ./mfs_ftp: No such file or directory
bash-2.02# ls -al
total 3056
drwx------ 2 37330 4000 1024 Mar 9 04:28 .
drwxr-xr-x 5 0 0 1024 Mar 9 02:29 ..
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 35784 Mar 8 18:13 arp
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 32788 Mar 8 18:13 chgrp
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 32312 Mar 8 18:13 chown
<snipped regular stuff in /bin>
-rwxr-xr-x 1 0 0 31680 Mar 9 01:56 mfs_ftp.tcl
-rwxr-xr-x 1 0 0 143873 Mar 9 01:57 mfs_stdinsert
-rwxr-xr-x 1 0 0 45590 Mar 9 01:58 mfs_stream
-rwxr-xr-x 1 0 0 72358 Mar 9 01:58 mfs_tarstream
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 29036 Mar 8 18:13 mkfifo
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 43264 Mar 8 18:13 modprobe
-rwxr-xr-x 1 0 0 24850 Mar 8 20:00 nc
<more snippage>
-rwxr-xr-x 1 0 0 28580 Mar 9 02:29 sendstream
<yeah, more>
-rwxr-xr-x 1 0 0 45016 Mar 8 18:19 tivoftpd
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 43980 Mar 8 18:13 touch
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 44748 Mar 8 18:13 tr
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 26716 Mar 8 18:13 tty
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 27256 Mar 8 18:13 uname
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 31196 Mar 8 18:13 unexpand
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 33304 Mar 8 18:13 uniq
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 29208 Mar 8 18:13 uptime
-rwxr-xr-x 1 37330 4000 29940 Mar 8 18:13 wc
bash-2.02#

I went back and installed again, and did not rename. got the same error. Any Ideas? And thanks for the quick reply.

Morgan