PDA

View Full Version : Tytool6r3 delete not working?



Frogbutt
04-03-2003, 02:05 AM
Got tytool all installed but the delete funtion is not working.
Everything looks fine all my shows show up and extraction works fine. This is the outputs:



Deleting list from the server...
Connecting to '192.168.0.3'
Connected...
Deleting 'The Shield-Dominoes Falling'... Done.
Clear Now Showing List...
Connecting to '192.168.0.3'
Connected...
Getting NowShowing data...
Total Size = 9759kbytes in 13.108000 seconds...
Unknown tag <166>
tag data <r 3 06:29:45 tcl[262]: Tcl created pool of 1458176 bytes>


in the telenet window i am geting errors



SERVER: We got a message! buf = 'DELETE (null)'
sh: -c: line 1: syntax error near unexpected token `(n'
sh: -c: line 1: `./NowShowing.tcl DELETE (null)'
Waiting for an incomming connection!

BubbleLamp
04-03-2003, 02:46 AM
The delete function has always had problems in Tytools. In one rev Josh pulled the delete function altogether, but then it returned. AFAIK, he never fixed the bugs in the delete function though.

From the looks of your error message, it seems you tried to delete the very first listing, which is often listed as null. This is the currently recording program. If you don't select that one when you do a delete, it should work. However, when it goes to refresh, it will still crash and give you a Windows error message. :confused:

Frogbutt
04-03-2003, 02:50 AM
Nah its not the first listing its further down the list. Is it perhaps a winxp problem? I had tytool working fine with win2k (delete included) but just reccenlty switched to xp reinstalled tytool and got delete problems.

mw2000
04-03-2003, 03:33 PM
Originally posted by Frogbutt
Is it perhaps a winxp problem?

I'm running tytools6r3 under win xp home edition and delete works fine so I don't think it's an xp problem.

Frogbutt
04-03-2003, 11:19 PM
I was using the Nowshowing.tcl located on this page http://www.dealdatabase.com/forum/showthread.php?s=&threadid=8092&perpage=15&pagenumber=2 "nowshowing-jdiner.zip" i dug around my HD and found another version wich i assume is older and replaced that and it works. Theres no version numbers but the old one is 15kb where as the one in the link above is 13kb. Is the nowshowing in the link above the newest and should I use it instead of the old one where delete works?

mw2000
04-04-2003, 01:47 AM
I use this one...