PDA

View Full Version : Vsplit problem?



rlindsley
04-09-2003, 01:23 PM
Hey there.

I am running Vsplit on a TY stream and am having problems. I have completed this process a dozen times successfully, but this stream is not working.

Here's what I type:

vsplit -k 10.ty 10\10.key 10\10.m2a

Here's the error that I get:

MUX: Have the body for P4-frame and Header for B5-Frame.
ERROR: Out of memory getting a new MuxNode buffer

As a test to see if the stream was good, I converted it to a Quicktime file and it worked no problem. But I can't run Vsplit on it.

Any thoughts?

Thanks!

Robert--

Pr.Sinister
04-09-2003, 02:16 PM
Originally posted by rlindsley
Hey there.

I am running Vsplit on a TY stream and am having problems. I have completed this process a dozen times successfully, but this stream is not working.

Here's what I type:

vsplit -k 10.ty 10\10.key 10\10.m2a

Here's the error that I get:

MUX: Have the body for P4-frame and Header for B5-Frame.
ERROR: Out of memory getting a new MuxNode buffer

As a test to see if the stream was good, I converted it to a Quicktime file and it worked no problem. But I can't run Vsplit on it.

Any thoughts?

Thanks!

Robert--

This is fixed in the new (unreleased) Vsplit3. I had that problem
with one of the Scare Tactics episodes in Vsplit2 and TyTool6r3.

When i tried the beta version of Vsplit3, it went through it without
a hitch.

-Pr.

rlindsley
04-09-2003, 03:18 PM
Great. Thanks a lot for the advice.

Does anybody know where I can get Vsplit 3? I have searched the net, and Dealdatabase.com to no avail.

Robert--

bato
04-09-2003, 03:58 PM
Is not released yet, jdiner is working in a couple of things and he is getting ready to do a full release soon.