PDA

View Full Version : How to enable both tuners?



static
07-27-2003, 03:30 PM
I just upgraded my tivo to a 120 gig hd, with the u5-151-hacked.mfs erything seems to be working. WHen i go into system information it tells me that the dvr service is not activated. If i am correct that is done on your access card. Then it tells me that both of my tuners are not enabled. I was wondering if anyone can point me in the right direction oh how to enable both tuners on a series 2 hdvr2

superg
07-27-2003, 09:31 PM
First you have to have two lines coming from the sat of course. Then ya need to run the satellite dish guided setup. To get there go to messages and setup/recorder and phone setup/sattelite dish setup. Then choose satellite dish guided setup. It will step you through the process. It will ask you if you want single or dual tuners during the guided setup.

static
07-28-2003, 03:28 PM
Do you habve to have a valid card in to do this or no?

GREEK
07-31-2003, 06:31 PM
no you dont. You can enable the tuners with no card in your dtivo if you wish.