PDA

View Full Version : no recording



jchash
09-03-2003, 12:01 PM
Well I guess I've broken it now. I have a DSR 6000 and upgraded it to 2.5.2Xtreme and it was working just fine. Now I get tivo service inactive. Lifetime sub is at 5. Searched but can't seem to get this thing working again. It was not a problem with 2.5xtreme.
I know someone has run into this before. I would greatly appreciate any guidance. Using subed 4 card.

Thanks!:(

jchash
09-03-2003, 03:38 PM
found problem - newbie!!!!!!

Have it working now. Dug deeper in the search engine.

captain_video
09-03-2003, 05:44 PM
Good on ya!