PDA

View Full Version : Hi Tech Question Hughes HDVR2



MiamiTV
09-04-2003, 03:02 PM
remote was crushed. can I do a system reset with out the remote? and if yes, how? My tivo is set to dial 9 and it needs to be set to dial nothing. Help need to make daily call.

mrblack51
09-04-2003, 04:40 PM
your best bet is to get a universal remote from somewhere, and use that. otherwise, webremote will work, but not until you hack your unit.

cobelli
09-04-2003, 05:58 PM
If it is an hdvr2, just use the buttons on the front of the box
- Cobelli

fixn278
09-04-2003, 08:02 PM
Originally posted by cobelli
If it is an hdvr2, just use the buttons on the front of the box
- Cobelli

You need "Thumbs Down" which isn't on the front panel

cobelli
09-04-2003, 08:33 PM
Good point

Cobelli

GREEK
09-07-2003, 05:17 PM
On the T60 you can use the button all the way to the right for thumbs down then down arrow for enter to do a system reset without the remote. Just figured it out last week. There probably is a way to on the philips/hughes too, same way I'd bet......