PDA

View Full Version : Backup image and slice begging thread



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

VisVitam
11-17-2015, 05:38 PM
Looking for an image for a TiVo HD XL 1TB drive (TCD658000). Would prefer as .tbk for WinMFS, but will make do with whatever I can get. Thanks in advance.
---
Edit: Oops . . . hold that thought - I may now have a working image from TCF. Will follow up if it does not work.

Dave20042004
11-20-2015, 12:20 AM
My 2006 160GB drive finally failed. Nine years is not bad! But now I'm in need of a TiVoHD Image (TCD652160). Thanks in advance. Dave

PS. Also noticed that MFSTools have come a long way too. Now up to v3.2. Mounts drives automatically, copies & expands with a simple -a switch. Gotta love it!

Oooops, just saw Unitron's post #1736 where he has a dropbox link to this image. Thanks, Unitron! I'll try it using the new MFSTools, I think I read somewhere that the backups are compatible..... otherwise I will use MFSLive.
Dave

cruizer32
12-03-2015, 09:47 PM
Hi all, im still having an annoying issue with the imaged hard drive you helped me get going. The guide works, the recordings work. But for some reason the screen freezes for a few seconds and then catches up, like about every 5 minutes, if you rewind the freezed screen is in stored cache. so its like the hard drive cant keep up.. some days it does not freeze up at all. i installed a sea gate baracuda 500 gig drive. could this drive be bad as well ? is there a way to check the drive ? thanks,,

unitron
01-03-2016, 12:45 AM
Hi all, im still having an annoying issue with the imaged hard drive you helped me get going. The guide works, the recordings work. But for some reason the screen freezes for a few seconds and then catches up, like about every 5 minutes, if you rewind the freezed screen is in stored cache. so its like the hard drive cant keep up.. some days it does not freeze up at all. i installed a sea gate baracuda 500 gig drive. could this drive be bad as well ? is there a way to check the drive ? thanks,,

Sorry I didn't see this sooner.

If the freeze is in the cache and you can back up through it and fast forward through it, that sounds like maybe it's a non-frozen recording of a freeze happening external to the TiVo, like at the TV station or the cable company head end or the satellite feed the cable company receives.

Have you ever tried changing channels during the freeze?

gtnorman
03-29-2017, 11:36 AM
I had to replace the hard drive in my Tivo Series 3 TCD648250B and I need a system image for this model. Any help will be greatly appreciated!

gtnorman
04-03-2017, 06:40 PM
So is this the wrong forum to ask this question? I laid for a lifetime membership, so I'm not try to scam or mooch off anyone for this. Please help!

stevel
04-03-2017, 07:30 PM
It's the right place, but so far nobody who has seen your request can help you. You might also ask in http://www.tivocommunity.com/community/index.php?threads/need-an-image-dont-pm-me.388695

tas3086
09-14-2017, 10:46 PM
I'm looking for a mfslive or winmfs backup for an old Samsung 80g series 2 directv box. I think a RCA-80 b/u will also work.
thanks

hpfanatic
11-09-2017, 11:40 PM
Looking for a Tivo HD image TCD652160. Thanks in advance!

emuman100
12-05-2017, 11:13 PM
Does anyone have the 3.5d slices for a DSR6000?

jjcheap
04-12-2019, 10:10 AM
HI Can anyone share a 6.3x TiVo image for a HR10-250
Thanks!

fruitbat1001
10-20-2019, 11:22 AM
Does anyone have a 20.3.8 image for a Tivo Premiere Elite/XL4?