PDA

View Full Version : Episode names missing



MoneyMark
02-13-2004, 10:33 PM
I seem to be having a strange issue lately with missing episode
names. This problem does not occur when I connect to tivowebplus. The
web based application displays the show title and episode name
correctly from the Now Showing list. The names are also displayed correctly from the Now Showing list on the tivo as well. I am not exactly sure where this application grabs the episode name from so it is hard for me to
figure out what is causing the problem I have.

The problem is that when I connect to tserver and use the tivo client
to extract ty files from my tivo, the episode names are missing. For
example a Seinfeld show used to show up as "Seinfeld-[Episode Name]"
now all I get is "Seinfeld-". So because of this issue I no longer
know which episode is which. So basically I am wondering a few things
and that is:

1.) Has anyone had this issue before?
2.) Where does Tivoweb pull episode names from?
3.) Where does tserver pull episode names from?

Thanks for the help guys.

MoneyMark
02-16-2004, 02:31 PM
bump, Still have not tracked down this issue. Any ideas would be helpful.

Lowcarb
03-16-2004, 10:59 AM
bump, Still have not tracked down this issue. Any ideas would be helpful.

Are you using TyTools to transfer the files?

When updating TyTools (the have been a lot of changes lately) you may need to update the tools on the Tivo not just on your PC.
Load the latest tserver_mfs7 (or tserver_mfs7_mips if your are using a series2) and the latest NowShowing.tcl module.