PDA

View Full Version : SoftWare Upgrade



krashmanz
03-23-2004, 02:59 AM
If I let my tivo dial out to do an upgrade on the system software, Will I have to re monte my drive ? And if so does that mean I will lose my recordings ?


Thanks

PlainBill
03-23-2004, 11:19 AM
If I let my tivo dial out to do an upgrade on the system software, Will I have to re monte my drive ? And if so does that mean I will lose my recordings ?


Thanks

It depends. Did you add the 'upgradesoftware=false' on the bootpage?

PlainBill

wareynolds
03-23-2004, 02:25 PM
I thought that would prevent it from upgrading software.

PlainBill
03-23-2004, 02:39 PM
I thought that would prevent it from upgrading software.

DuH! Yes... So you shouldn't have to worry about it calling in. It may download an upgrade, but won't apply it.

PlainBill

lgkahn
03-25-2004, 02:55 AM
I don't think that is true.. it won't apply it but every time you force a call in ie to sent information about what movies you have bought it will try to apply it and schedule a reboot... very inconvenient... becauase it knows there is still a software upgrade that it downloaded that hasn;t been applied yet....

so yes it won't upgrade you system wiping out your hacks but it still has consequences to your system if you let it dial in and download the entire upgrade....