PDA

View Full Version : Phoning Home



my04accord
03-26-2004, 01:14 PM
Does the TIVO have to phone home for it to work even if you use the script to keep it from making the daily call? I was just curious before I pulled out my original hdd and modified it.

malfunct
03-26-2004, 01:17 PM
Does the TIVO have to phone home for it to work even if you use the script to keep it from making the daily call? I was just curious before I pulled out my original hdd and modified it.

A stand alone tivo will need to talk with home base to get guide info. A DirecTivo does not need to call home base after the no-phone hack is running.

my04accord
03-26-2004, 05:01 PM
Ok I have a dtivo, does it need to phone in before I backup the drive and use sleeper's iso?