PDA

View Full Version : TyStudio Failing while Processing



erikk
07-02-2004, 05:51 PM
OK I am not using TyStudio anymore. After enough research I am going to just use TyTools. Still having problems but will create a separate thread about them since they don't involve this one.

OK so I'm doing this for the first time and TyStudio is failing after put in my cuts and then hit process (at different points in the processing, so its not just failing at one specific point). Here is the error message:


demux: Probing TyStream .....
demux:
demux: Tystream recorded on:
demux: SA Tivo Series 1
demux: Software rev 2.0 or higher
demux:
demux: Tystream recoding audio stats:
demux: MPEG Layer II audio
demux: Average tyrecord (audio) size: 880
demux: Audio frame size: 864
demux: Audio frame time: 3240 (ticks)
demux:
demux: Tystream recoding video stats:
demux: Frame rate: 29.97 frames/sec
demux:
demux: Seeking TyStream start of MPEG Layer II audio
demux: Found start of MPEG Layer II audio
demux: Skipping to chunk 0 - reseting chunk numbering

transcode: Output Format: AC3
mplex: mplex version 2.2.2 ($Date: 2003/03/27 23:59:42 $)
transcode: No accelerated IMDCT transform found
demux: Probing TyStream .....
demux:
demux: Tystream recorded on:
demux: SA Tivo Series 1
demux: Software rev 2.0 or higher
demux:
demux: Tystream recoding audio stats:
demux: MPEG Layer II audio
demux: Average tyrecord (audio) size: 880
demux: Audio frame size: 864
demux: Audio frame time: 3240 (ticks)
demux
:
demux: Tystream recoding video stats:
demux: Frame rate: 29.97 frames/sec
demux:
demux: Seeking TyStream start of MPEG Layer II audio
demux: Found start of MPEG Layer II audio
demux: Skipping to chunk 0 - reseting chunk numbering

demux: demuxing
demux: Check Chunk: Warning!! Chunk: 122 - hole in video stream
demux: Check Chunk: first_tick 2359774, last_tick 2285323
demux: Audio offset (for mplex -O) is -17

mplex: Pipe looks like an MPEG Video stream.
transcode: MPEG Hdr 0, len = 864
transcode: FrameSync = 0x7ff
transcode: Ver = MPEG version 1
transcode: Layer = Layer II
transcode: Protection = Not Protected by CRC
transcode: Bitrate = 192
transcode: SampleRate = 32000 -> 48000
transcode: Padding = 0
transcode: Private = 0
transcode: Channel Mode = Stereo
transcode: Ext Mode = 0
transcode: Copyright = Not copyrighted
transcode: Original = Copy of media
transcode: Emphasis = None
mplex: Pipe looks like an AC3 Audio stream.

mplex: Video stream 0: profile 8 selected - ignoring non-standard options!
mplex: Found 1 audio streams and 1 video streams
mplex: Selecting DVD output profile (INCOMPLETE!!!!)
mplex: Multiplexing video program stream!
mplex: Scanning for header info: Video stream e0 (unnamed)
mplex: VIDEO STREAM: e0
mplex: Frame width : 480
mplex: Frame height : 480
mplex: Aspect ratio : 4:3 display
mplex: Picture rate : 29.970 frames/sec
mplex: Bit rate : 5800000 bits/sec
mplex: Vbv buffer size : 229376 bytes
mplex: CSPF : 0
mplex: Scanning for header info: AC3 Audio stream 00 (unnamed)
mplex: AC3 frame size = 1536

mplex: AC3 AUDIO STREAM:
mplex: Bit rate : 49152 bytes/sec (384 kbit/sec)
mplex: Frequency : 48000 Hz
mplex: SYSTEMS/PROGRAM stream:
mplex: rough-guess multiplexed stream data rate : 6287344
mplex: target data-rate specified : 10080000
mplex: Setting specified specified data rate: 10080000
mplex: Run-in Sectors = 89 Video delay = 13019 Audio del
ay = 0
mplex: New sequence commences...
mplex: Video e0: buf= 237568 frame=000000 sector=00000000
mplex: Audio bd: buf= 16384 frame=000000 sector=00000000
demux: We can't close gop
demux: We can't close gop
demux: We can't close gop
demux: We should be okay to close the gop - chunk 5500
demux: Got a drift objec - adding drift -1585 to tydrift -261
demux: Got a drift objec - after adding drift -1585 to tydrift 1324
demux: We can't close gop
demux: We can't close gop
demux: We can't close gop
demux: We can't close gop
demux: We should be okay to close the gop - chunk 10889
demux: Got a drift objec - adding drift 1410 to tydrift 1051
demux: Got a drift objec - after adding drift 1410 to tydrift -359
demux: Demux stalled, nothing written for 30 seconds. transcode or mplex may have crashed


I had this happen with the audio to both DVD (48000) and DVD AC3. Any help is greatly appreciated.