PDA

View Full Version : How to get 2.0?



snedecor
09-04-2001, 06:55 PM
I can't seem to get my boxes to upgrade to 2.0. I've heard you can do this by forcing a daily call, but it hasn't worked for me. My Sony account status is "New", and my Phillips status is "Account in Good Standing" so I would have thought the Phillips would go ahead and upgrade, at least, but it hasn't, for at least a week.

Can you restore a 2.0.x backup over a 1.2 or 1.3?

Does anyone have a small 2.0.x Sony and/or Phillips backup I could download?

Thanks.

Worf
09-05-2001, 12:54 AM
Unless you subscribed, you will NOT get the upgrade!

To get the upgrade, ask someone for an image with the appropriate image, and just restore the backup.

Yes, you can restore newer software on older.

superfly
09-05-2001, 02:24 AM
I've never had a subscription, and my TiVo got upgraded from 1.3 to 2.0. ntpdate works without a subscription, too.

snedecor
09-05-2001, 07:04 AM
Somebody said that the PROM changes between 1.3 and 2.0, and that just a 2.0.x image will not cut it.....true?

What they said was that in the update process from 1.3 to 2.0.x, that a new version of the PROM is written, removing backdoors, removing the "factory" startup entrance, and removing the need for RUNIDETURBO, among other things. If I just load in a 2.0.x image, I'll still have the old PROM, right?

Confused....