PDA

View Full Version : how do I make a s2 tivo work without a subscription?



telestar_1
02-18-2005, 02:24 AM
hi i have a tivo standalone series 2 how can i make it work with no subb

telestar_1
02-18-2005, 02:31 AM
hi i have a tivo standalone series 2

i removed ??? srry

hayreass
02-18-2005, 02:37 AM
hi i have a tivo standalone series 2 how can i make it work with no subb
See answer in the other exact same thread you started.....

hayreass
02-18-2005, 02:37 AM
hi i have a tivo standalone series 2 how can i make it work with no subb
See answer in the other exact same thread you started.....

rc3105
02-18-2005, 02:59 AM
1) that would be theft of service, not something we discuss here

a tivo is a luxury item - if you can afford one you've got the $ for the monthly subscription


2) don't start multiple threads asking the same question


3) redundant threads merged & moved to sewer

telestar_1
02-18-2005, 03:12 AM
i due aploagise did not know was against forum rules

again im sorry i will delete post

hayreass
02-18-2005, 03:48 AM
3) redundant threads merged & moved to sewer
Damn, that took away from the humor of my posts....
Was trying to create a loop....

mbellot
02-18-2005, 11:23 AM
1) that would be theft of service, not something we discuss here

How is what he's asking for "theft of service"?

He's not asking how to get guide info from TiVo (or any other source) for free, aka fraud.

Its a well known fact that the SAS1 models will record without a sub, so while his question shows a complete failure to read (100's of threads already answered the question) I don't understand your classification of his post.

alldeadhomiez
02-18-2005, 11:36 AM
I don't understand your classification of his post.

For a lot of different reasons, some legal and some practical, we have no interest in supporting people who come here to avoid paying service fees.

psxboy
02-18-2005, 11:49 AM
How is what he's asking for "theft of service"?

He's not asking how to get guide info from TiVo (or any other source) for free, aka fraud.

Its a well known fact that the SAS1 models will record without a sub, so while his question shows a complete failure to read (100's of threads already answered the question) I don't understand your classification of his post.
Yeah, SAS1's that were shipped PRIOR to Tivo deciding that they didn't want to provide "dumb vcrs" anymore. Anything shipped after that point requires a subscription to the Tivo service for guide data AND to enable Tivo functionality. You want to use the Tivo? You have to pay. Anything else is theft of service.

-psxboy

rico16135
11-04-2007, 03:22 AM
For a lot of different reasons, some legal and some practical, we have no interest in supporting people who come here to avoid paying service fees.


that is completely ridiculous another mod on a power trip

last time i checked it was his hardware, to do with what he pleases. How about using a different service instead of the tivo service. freevo, LMC, mythtv.... not illegal.

Getting tired of mods with tivo corp shoved up their !@!$@

rc3105
11-04-2007, 04:52 AM
that is completely ridiculous another mod on a power trip

last time i checked it was his hardware, to do with what he pleases. How about using a different service instead of the tivo service. freevo, LMC, mythtv.... not illegal.

Getting tired of mods with tivo corp shoved up their !@!$@


wow, feet never even touched the floor on the way out ;)