PDA

View Full Version : HOW do I work with TY files?!



dmurray14
08-02-2005, 10:00 PM
I don't get it. TyStudio would have done what I wanted if it worked (obviously crashes at 49% and is outdated) but I can't figure out how to do it in TyTools/GOPEditor. I have a ty file on my hard drive (about 1 hr long) that I want to get a clip out of that is maybe 2 minutes long. I CANNOT figure out how to load a ty file in the GOP Editor, and cannot find any other tool that will do what I want.

What should I be doing?

Dan

cobbmtn1
08-02-2005, 10:11 PM
http://www.tytool.com/tytemplates/FAQ/Usage/default.aspx

Cobbmtn1

eastwind
08-02-2005, 11:46 PM
<SNIP>
What should I be doing?

Dan
Reading.

ew