PDA

View Full Version : etivo problem with encoding



billnbell
08-05-2005, 05:42 AM
Get bad encoding using etivo:

-------------------------------------------------------------
-- Log started: 8/5/2005 3:18:19 AM EtiVo Version:1.0.1924.1
-------------------------------------------------------------
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Starting up Out Of Proc encoder.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Connecting to Master EtiVo on port 4318.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Sending HelloMaster handshake to master.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.show\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.ty
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.show
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\WmvLow.wme
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Setting up encoder class
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Running encoder class.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Calling Encoder.WaitForStop().
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Setting up encoder file with new info for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}...
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Loading encoder file.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Writing information into encoder for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Saving encoder file for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
03:18:19 - Info: WM9Encoder: Creating Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
03:18:20 - Info: WM9Encoder: Setting up Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
03:18:20 - Info: WM9Encoder: Starting Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
03:18:20 - Info: WM9Encoder: Encoder state changed. It is now:WMENC_ENCODER_STARTING
03:18:25 - Info: WM9Encoder: WME9 failed to encode with exception System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040111): ClassFactory cannot supply requested class

at WMEncoderLib.WMEncoderClass.Start()
at EtiVo.Service.WM9Encoder.InternalRunEncoder()
03:18:25 - Error: WM9Encoder: Running the encoder failed with the following information: System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040111): ClassFactory cannot supply requested class

at WMEncoderLib.WMEncoderClass.Start()
at EtiVo.Service.WM9Encoder.InternalRunEncoder()
at EtiVo.Service.Addin.Encoder.RunEncoderJob(Object obj)

sanderton
08-05-2005, 11:19 AM
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

billnbell
08-05-2005, 11:36 PM
This issue is NOT resolved. What shall I try doing to get etivo to work?

sanderton
08-07-2005, 06:52 AM
I replied to the cross post in the main thread.

Manually play the downloaded .ty file that eTiVo has choked on; when I've seen this the .ty has been corrupt.