PDA

View Full Version : Recording audio only channels



copen
11-16-2005, 02:20 AM
Ideally, I'd like to be able to record audio-only stations on my HR10-250. Then, I could download these much smaller .ty files and vsplit/reencode them to MP3.

However, besides sonoshift, and patches for non HR10-250 systems, I haven't been able to find out how to record audio only channels. The best solution would be a patch for 3.1.5f tivoapp. Does such a thing exist?

Thanks.

SpoonsJTD
02-20-2006, 05:35 PM
Bump. I've searched for this too and can't find a tivoapp patch for 3.1.5f for recording audio-only. This would be even nicer now that DTV is broadcasting XM.

habanero
02-20-2006, 09:24 PM
http://www.dealdatabase.com/forum/showthread.php?t=42325

SpoonsJTD
02-20-2006, 09:55 PM
http://www.dealdatabase.com/forum/showthread.php?t=42325

This is the upgrade notes for 6.2.

copen and I are looking for the audio-only record patch for the hr10-250, which currently runs 3.1.5f.

laserfan
02-21-2006, 01:13 AM
Why wouldn't the solution be to demux the recording and throw-away the video?

JJBliss
02-21-2006, 09:54 AM
Why wouldn't the solution be to demux the recording and throw-away the video?
Because without the patch, you can't even record the channel.

SpoonsJTD
02-21-2006, 10:19 AM
Because without the patch, you can't even record the channel.

Joy (joy joy) and pain, sunshine, and rain.

Joy: Seeing JJBliss has responded to a post that asks something you haven't been able to find in DDB.

Pain: Finding out that it still hasn't been answered.

:)

idoco
02-21-2006, 06:00 PM
I know for 3.1.1 and 6.2 you can use Wishlist or Tivoweb to record audio only channels.

For extracting the audio see http://www.dealdatabase.com/forum/showthread.php?p=241584#post241584

Idoco