PDA

View Full Version : Tivo



terry149
01-23-2006, 04:36 PM
My wife and I are going full time with our RV. does anyone know if we can take the TIVO unit that was hooked up to Directv and use it to TIVO cable channels?

cheer
01-23-2006, 04:52 PM
If it's a DirecTivo, then no -- a DirecTivo only works with DirecTV. But then I'm not sure how you'd get cable service in your RV...

captain_video
01-23-2006, 08:08 PM
A reeeeeaaallllly long extension cord!:D