PDA

View Full Version : MPlayer help!



dmurray14
04-05-2006, 05:56 PM
My tivo was working fine for a while, streaming right to Mplayer. All the sudden it stopped working. Now, I'm getting the following in MPlayer (on windows)



C:\Program Files\mplayer>mplayer http://10.0.0.121/asx/1321036.asx
MPlayer dev-CVS-050928-16:38-3.4.2 (C) 2000-2005 MPlayer Team
CPU: Intel Pentium 4/Xeon/Celeron Foster (Family: 8, Stepping: 7)
Detected cache-line size is 64 bytes
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 0 SSE2: 0
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.

c:/windows/fonts/arial.ttf doesn't look like a font description, ignoring.
Cannot load font: c:/windows/fonts/arial.ttf
Playing http://10.0.0.121/asx/1321036.asx.
STREAM_HTTP(1), URL: http://10.0.0.121/asx/1321036.asx
Connecting to server 10.0.0.121[10.0.0.121]:80 ...
Cache size set to 320 KBytes
Cache fill: 0.00% (0 bytes)

Exiting... (End of file)

C:\Program Files\mplayer>


Any ideas? I can still stream to WMP with the asx, but it's not working in MPlayer. I'm baffled.

Thanks!

Dan

dmurray14
04-06-2006, 04:56 PM
no one has any suggestions?

Narf54321
04-06-2006, 05:32 PM
Looks like its throwing at least one warning and an error with the font file. Apparently MPlayer doesn't like *something* and is exiting abnormally. ( replacing the arial font with a known good one might or might not help)

I'm not entirely sure how asx streaming works as I don't use it. But are you sure you're connecting to the correct port number on the TiVo?

ciper
07-18-2006, 08:24 AM
I am having the EXACT same issue. I even have the latest version of mplayer 1.0pre8

MPlayer 1.0pre8-3.4.2 (C) 2000-2006 MPlayer Team
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz (Family: 15, Model: 2, Step
ping: 7)
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 0 SSE2: 0
Compiled with runtime CPU detection.

c:/windows/fonts/arial.ttf doesn't look like a font description, ignoring.
Cannot load font: c:/windows/fonts/arial.ttf

Playing http://172.18.19.51/asx/2983542.asx.
STREAM_HTTP(1), URL: http://172.18.19.51/asx/2983542.asx
Connecting to server 172.18.19.51[172.18.19.51]: 80...
Cache size set to 320 KBytes
Cache fill: 0.06% (212 bytes)


Exiting... (End of file)


I can view the stream through windows media player without issue but Id much rather use mplayer