PDA

View Full Version : Busybox Gone



tivotocomp123
09-16-2006, 04:45 PM
Could someone possibly put up a zip/tar/etc of the files that are supposed to exist in /ptvupgrades/busybox on an HR10-250 3.1.5f.


In my haste I deleted this before backing it up :o

SpoonsJTD
09-16-2006, 05:08 PM
Could someone possibly put up a zip/tar/etc of the files that are supposed to exist in /ptvupgrades/busybox on an HR10-250 3.1.5f.


In my haste I deleted this before backing it up :o

If I 'moved along' correctly in the thread (AW, correct me if I didn't):

http://www.dealdatabase.com/forum/showpost.php?p=189479&postcount=21

tivotocomp123
09-16-2006, 05:16 PM
I should explain a little better, busybox was properly installed/setup/configured etc...

I accidently deleted the folder containing the symbolic links for it, I have a pre-compiled version of busybox in the root directory so I can type the commands the long way as an temporary solution.

What I need is new copies of the files that were in the /ptvupgrade/busybox/ directory that i deleted so I can replace them and hopefully get back to a stable situation.

SpoonsJTD
09-16-2006, 05:22 PM
Aha. You want the whole all-in-one package (I think), sorry.

http://dealdatabase.com/forum/showthread.php?t=37602

This might have more than what the ptvupgrade added to your busybox directory. I'm not familiar with it (being the ptvupgrade process). This should have the shorthand symbolic links for busybox, though.

tivotocomp123
09-16-2006, 05:29 PM
Thank You!!

sorry for the crappy OP btw, was a bit panicked lol

Many thanks for the help!

tivotocomp123
09-16-2006, 05:32 PM
ok i spoke too soon, the install process went through no problems.

But the commands (such as 'ls') still don't work unless I do one of 2 things...

1) type busybox <command>
2) type them in the /tivo-bin/ directory

tivotocomp123
09-16-2006, 05:34 PM
haha, ok...

operator error I typod on the last step (setting the path) all good now....still =)