PDA

View Full Version : hr21 question



Kougar
04-14-2009, 05:53 PM
I am thinking about getting a HR21. Does anyone know if a phone line is required to use it? I cannot use a phone line with my sub so if it is a requirement I may have to get a H21 and some sort of stand alone recorder instead. Any info would be appreaciated. TNX.

Hanzo97
04-17-2009, 12:20 AM
they says it's required, but really it's NOT required.. It's only required if you are ordering PPV via remote control.

ciper
04-18-2009, 01:19 AM
As Hanzo97 said, it will ask for the phone line but will continue to function normally if you don't plug one in.

Kougar
05-03-2009, 10:52 PM
Thanks for the replies

stevel
05-04-2009, 08:09 PM
You don't even need one to activate, unlike the DTiVos. The HR2x series have network connectivity.