PDA

View Full Version : Rebooting Directv w/ tivo ird ???



gijoevu
02-18-2002, 01:17 AM
I have a philips 6000-r and was wondering on how to reboot the system.
It is a directv w/ tivo for those that don't know.


thanks,
joe vu

BubbleLamp
02-18-2002, 01:39 AM
Go to Messages and Setup, choose System Reset, then Restart the Receiver.

Pointfreak!
02-18-2002, 12:03 PM
Or just unplug it!