Search:

Type: Posts; User: dpmTivo123

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    731

    Force Reboot

    Hi,

    My tivo has software version 3.1.0-01-1-011. I think that the latest is 3.1.0c and the tivo wants to upgrade the software, so I regularly get the message "Pending Resart". The software is...
  2. Replies
    1,281
    Views
    394,447

    TiVoWebPlus Bug

    Hi,
    The following is the info requested when submitting a bug report
    -- TiVo model number : SAT-T60
    -- TiVo software version: 3.1.0-01-1-011
    -- TiVoWebPlus version: v1.0
    -- method used to hack...
  3. Replies
    14
    Views
    2,029

    I found the following in my rc.sysinit. Some of...

    I found the following in my rc.sysinit. Some of the code was commented out.
    The " /tvlib/tcl/updateSoftware.tcl" script does not exist. I also did a "find / | grep upgradesoftware" and I can't...
  4. Replies
    13
    Views
    2,487

    Hi Mike, Thanks for the help. I think that...

    Hi Mike,

    Thanks for the help. I think that I'm in way over my head though...

    I downloaded RadLight Filter Manager v1.3, but I have no idea how to use it. I'm not really sure what a codec is....
  5. Replies
    14
    Views
    2,029

    Hi, Thanks for the responses. I've seen the...

    Hi,

    Thanks for the responses.

    I've seen the bootpage command with "upgradesoftware=false" mentioned in a lot of articles, but I thought didn't apply to Series 1. Guess I was wrong...

    This...
  6. Replies
    14
    Views
    2,029

    Thanks for responding: My Tivo has: - 160GB...

    Thanks for responding:

    My Tivo has:
    - 160GB drive
    - xtreme upgrade v3.1.0
    - tivoapp patched w/ "no encryption" option
    - running telnet, ftp, tivowebplus, elseed, tyserver


    If the...
  7. Replies
    14
    Views
    2,029

    I issued the command, and it appears that I have...

    I issued the command, and it appears that I have an update. Is this correct?

    Name Type FsId Date Time Size
    ---- ---- ---- ...
  8. Replies
    14
    Views
    2,029

    The old: "Pending Restart" problem

    Hi,

    I've read a lot of posts concerning the "Pending Restart" issue but most seem to be regarding series 2. I have a sony SAT-T60 series 1 and am experiencing this problem. The software version...
  9. Replies
    13
    Views
    2,487

    Hey Mike, I hadn't tried that. But it does...

    Hey Mike,

    I hadn't tried that. But it does play fine on another machine. Is there something wrong with my machine? What can I check?
  10. Replies
    3
    Views
    790

    Ok, I followed the steps in the post and logs...

    Ok, I followed the steps in the post and logs are logging...

    Of course there is a of information being logged. I'm not sure what to look for. Can anyone give me suggestions of what kinds of...
  11. Replies
    13
    Views
    2,487

    Ok, I defragged my hd, then shut down all of...

    Ok,

    I defragged my hd, then shut down all of my unneccary processes, turned of antivirus and then tried again. Same problem....

    ?????
  12. Replies
    13
    Views
    2,487

    Didn't work. I downloaded and installed...

    Didn't work.

    I downloaded and installed WinDVD, then PowerDVD. Both behaved the same way. Any other suggestions?
  13. Replies
    3
    Views
    790

    Thanks, I'll try this tonight.

    Thanks, I'll try this tonight.
  14. Replies
    13
    Views
    2,487

    Video/Audio out of sync

    Hi,

    I'm new to video transfer. I installed tystudio and transferred a .ty file to my desktop. When I try to convet it to MPEG2 using the audio setting of "No Transcoding", the 30 minute show is...
  15. Replies
    3
    Views
    790

    Tivo Rebooting about every hour

    Hi,

    I have a series 1 SAT-T60 that keeps rebooting about every hour.

    I installed a 160MB HD w/ Xtreme3.1 about a year ago and everything has been working fine.

    I just installed the...
  16. Replies
    13
    Views
    3,906

    elseed Re-compile for Series 1

    Well,

    It only took me about 24 straight hours to setup a dev environment so that I could re-compile. But here it is...

    This version runs on my SAT-T60
  17. Replies
    2
    Views
    901

    Would someone please just point me in the right...

    Would someone please just point me in the right direction...


    I've been looking all over this board, and the internet (cygwin...) trying to get an idea of how to build an environment...
  18. Replies
    2
    Views
    901

    Where to find compiler

    Hi,

    I need to re-compile an app that runs on my SAT-T60. I have a Windows XP machine.

    1) Where do I do the compiling tivo or PC?
    2) Where can I find the compiler?
  19. Replies
    13
    Views
    3,906

    I have a SAT-T60. I'm getting the following...

    I have a SAT-T60.

    I'm getting the following error:

    bash: /hack/bin/elseed: cannot execute binary file

    I unzipped on my XP machine then used ftp (binary) to put onto tivo. Am I doing...
  20. Replies
    8
    Views
    1,181

    How do I determine which version of software I am...

    How do I determine which version of software I am running? I look in system information and I see:

    Software System: 3.1.0-01-1-011


    Is this one of the 3.1.0, 3.1.0a, 3.1.0b, 3.1.0c?
    ...
  21. Replies
    8
    Views
    1,181

    No. I'm still looking for the way to "turn off"...

    No. I'm still looking for the way to "turn off" tystream encryption. That is, I would like Tivo to stop recording programs using encryption. I forgot how I did it initially, and now I can't seem...
  22. Replies
    8
    Views
    1,181

    Thanks hayreass. That definately pointed me in...

    Thanks hayreass. That definately pointed me in the right direction.

    Somehow, encryption was turned back on. Now my question is:
    How do I tell the tivo not to use encryption?
    ...
  23. Replies
    8
    Views
    1,181

    Recorded Shows not playing

    Ouch,

    I just performed some installed, like TivoWeb and TyStudio... and now I can't play any of my pre-recorded shows through the Tivo (Series 1, Sony SAT)

    I can however use TivoWeb to view...
  24. Replies
    7
    Views
    1,388

    Hi, the cat /proc/modules: 8390tridge ...

    Hi,

    the cat /proc/modules:

    8390tridge 7328 0
    noscramble 1136 0
    mixaud 5872 1
    pxmpegdecode 65356 0 (unused)
    therm ...
  25. Replies
    7
    Views
    1,388

    Thanks for getting back to me eastwind! This...

    Thanks for getting back to me eastwind!

    This is my /etc/modules directory:
    8390tridge.o
    airnet.o
    airnet_debug.o
    ax88796.o
    fan.o
    fpga7114.o ...
  26. Replies
    7
    Views
    1,388

    More info

    I have a Sony Sat-t60 with AirTurbo Card. I originally installed 2.5.2 and then 3.1 upgrade. I have the Airzoom card with D-Link wireless adapter that I purchased from 9th Tee. My network card was...
  27. Replies
    7
    Views
    1,388

    Network Card no-longer working

    My network card was working fine and then suddenly stopped working. I think that a file was overwritten.

    I have a airturbo board and a wireless card that uses DHCP. I still get a bash prompt so...
  28. Thread: Locals

    by dpmTivo123
    Replies
    5
    Views
    920

    wrong info...

    After checking the actual recordings of the PPV suggested movies, I found that only the first couple of minutes were recorded. Sorry I jumped the gun on that one.

    As for my OS, I wasn't very...
  29. Thread: Locals

    by dpmTivo123
    Replies
    5
    Views
    920

    Indeed

    Absolutely!

    I have three direct TV subscriptions, and one Tivo. All include local channells and the Direct TV boxes seem to be working just fine.

    It's very strange....

    While on the subject...
  30. Thread: Locals

    by dpmTivo123
    Replies
    5
    Views
    920

    Locals

    I have 2.5.2 and xPlusz 3.1 installed on my T60. Everything is working great execept that every couple of days, my locals disappear.

    All I have to do is reboot, and then delete/re-add any season...
  31. Replies
    13
    Views
    1,736

    You're right

    Shouldn't have been so aggresive with my response... The comment

    TOO many people cause prblems by playing with the hacks they know nothing about.

    was a little tough, and I had a knee-****...
  32. Replies
    13
    Views
    1,736

    Right...

    I haven't got a straight answer yet. You guys love to talk in riddles and point to threads that I've already looked at. If you're truely trying to help, then just answer the specific question. ...
  33. Replies
    13
    Views
    1,736

    GREEK I'm not really interested in your opinion....

    GREEK
    I'm not really interested in your opinion. If you know how to answer my very specific questions, then do so. If not, then don't.
  34. Replies
    13
    Views
    1,736

    Dumb question...

    I have xPlusz 3.1 installed.

    These are the options that I set through the xPlusz interface (Call waiting prefix)
    EBD
    NOPPV
    TIVOTITLE
    ADDLOCS
    NOPHONE
    CALLER ID
    TELNET
  35. Replies
    7
    Views
    1,095

    Nope...

    That is what I did.

    - I downloaded the files that you suggested and read the readme.
    - Created directory /var/hack/tytool
    - transfered files via TeraTerm in binary mode
    - chmod 777
    -...
  36. Replies
    7
    Views
    1,095

    TyTool Crashing

    I've read through a great many posts and haven't found many people reporting problems, but I keep crashing the tool.

    ---Tivo---
    Sat T60
    252Xtreme upgraded to 3.1 xPlusz
    MFStream is enabled...
  37. Thread: Lost xPlusz

    by dpmTivo123
    Replies
    2
    Views
    748

    Lost xPlusz

    I did the AirNet driver install per the instructions on 9th Tee, but when I rebooted I lost my Xplusz.

    I checked and I don't have an rc.sysinit backup.

    I do have my bash prompt though. I can...
  38. Replies
    8
    Views
    1,367

    Got it!!!

    Finally...

    I just rebooted the Tivo Box, and the prompt came up!!

    Sorry about the 150000. What I meant to say was 115,200.

    Amazing how frustrating this can be.... :)
  39. Replies
    8
    Views
    1,367

    No luck

    1) I'm running Windows XP Pro.
    2) Com1 is operating correctly
    3) I set the port speed at 115000

    4) 8,N,1 refers to:
    Data : 8
    Parity: none
    Stop bit: 1

    flow control is set to none
  40. Replies
    5
    Views
    980

    Still not working

    Thanks for the help bliss


    The loopback test works just fine, but I still get no prompt.

    I used TeraTerm to run through all of the different rates 9600-150000.

    Any other ideas?
  41. Replies
    5
    Views
    980

    Please, Please Help Answer this

    My last post was moved to newbie... Please help answer this!!

    I have been trying for two solid days to get a bash prompt.

    - Installed 25Xtreme, and xupgrade (2.5.2)
    - Installed TeraTerm
    ...
  42. Replies
    1
    Views
    676

    Tivo Service Required

    OK,

    I have a valid Tivo subscription and have had it for years!!

    I installed T-60 2.5 and upgraded to 2.5.2 now it says that I have no service!!!

    How do I get it back!!

    Please help. My...
  43. Replies
    8
    Views
    1,367

    Going to throw this new HD away!!!

    As stated above:

    Using teraterm
    9600 - 115000 8,N,1

    Upgraded to 2.5.2 w/ xPlusz!!!!

    All pin settings have been verified

    Please, Please help!!!
  44. Replies
    8
    Views
    1,367

    Nope...

    Thanks for answering, but I verified the pin setting with a multimeter. They are set as described in the How To article.

    Any other thoughts???
  45. Replies
    8
    Views
    1,367

    HELP! No Bash

    I can't get a bash prompt.

    1) Downloaded (Sony T60 2.5 Xtreme from dsboyce8624 ) and burned to CD

    2) installed on HD
    3) Re-installed into Tivo
    4) powered tivo on (went through re-boots...)...
  46. Replies
    6
    Views
    1,045

    I have put the time into searching the net, but I...

    I have put the time into searching the net, but I just can't find an image that is not confusing to me.

    I need the 25Xtreme image for a SONY SAT-T60.

    The link http://www.tivostuff.com/ ...
  47. Replies
    6
    Views
    1,045

    Can't find the 25Xtreme image

    Most of the articles that I have been reading are quite old. I am finding that time after time, I go to a link to the T60 25Xtreme image is no longer valid. Do you have a link to this image????
  48. Replies
    6
    Views
    1,045

    Help!! Sony T60 25Xtreme

    Hi,

    I'm brand new to this whole thing...

    I have a new 120GB HD and a Zoom 4100 NIC.

    GOAL: I want to remove current HD and replace w/ new HD and have it connected on my LAN.

    I think that...
Results 1 to 48 of 48