Search:

Type: Posts; User: nilknarf

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1,761
    Views
    1,027,748

    Sticky: if you have emule, try this link: DSR3000...

    if you have emule, try this link: DSR3000
  2. Replies
    1,761
    Views
    1,027,748

    Sticky: Thanks for the advice. I found a couple of...

    Thanks for the advice. I found a couple of threads related to the remote swap. Alphawolf wrote a script for it.

    However, SR712 did post that "AFAIK, the Sony remote has not been able to be...
  3. Replies
    1,761
    Views
    1,027,748

    Sticky: My sleepered unit was having problems because it...

    My sleepered unit was having problems because it couldn't update the software, so I decided to restore my original backup image to it. Unfortunately, I was stuck at "Welcome, Powering Up", after the...
  4. Replies
    6
    Views
    1,104

    Your Tivo is trying to update it's...

    Your Tivo is trying to update it's software.....see here: http://dealdatabase.com/forum/showthread.php?t=41782
  5. Replies
    6
    Views
    1,205

    I finally figured it out. After trying...

    I finally figured it out. After trying everything else, new backup drive, new restore drive, different ISO's, mfsrestore, etc...I finally got it! It was my computer. I switched to my other PC and...
  6. Replies
    1,761
    Views
    1,027,748

    Sticky: Need SVR-3000 image

    Nevermind....figured out my problem and no longer need an image. Mod, please delete. Thanks!
  7. Replies
    9
    Views
    1,761

    Mine did the same thing after I restored a backup...

    Mine did the same thing after I restored a backup with corrupted files. At least I received inode errors during the restore phase saying certain backup files were corrupt. Still trying to figure...
  8. Replies
    6
    Views
    1,205

    Possible?

    Well all I know is that the previous owner is an IT guy and he had the stock network and HMO settings enabled. So it's possible he screwed around with it. Everything works perfectly on the original...
  9. Replies
    6
    Views
    1,205

    Hmm...

    Well Nilknarf, this is just a guess, but perhaps you should have told us that you purchased this Tivo used. Maybe there's a chance that the previous owner screwed around with your original drive and...
  10. Replies
    6
    Views
    1,205

    S2 SA Restore to Seagate 160gb Problem

    Used Sleepers ISO to backup my original 80gb drive (Sony SVR-3000; 4.0.1b-02). Backed up to a fat32 2.3GB drive.

    When I tried to restore the image to a new Seagate 160gb drive (limited to 137gb...
  11. Poll: Is this a good deal for a Sony SVR-3000?

    I have a chance to buy a used SVR-3000 for $400. Original 80GB drive & no modifications, but has the Lifetime subscription and HMO paid.
  12. Replies
    1
    Views
    742

    What unit should I buy?

    I need a tivo with, in order of priority:
    1. Stand Alone
    2. network ready (I have VOIP phone, so it won't work with tivo) or simple to add a network adapter (USB?)

    3. My vcr just died and I...
  13. Replies
    7
    Views
    1,328

    I've got the exact same problem also. ...

    I've got the exact same problem also.


    Anybody?
  14. Replies
    4
    Views
    824

    Yeah, that's gonna happen, but I'd like to find...

    Yeah, that's gonna happen, but I'd like to find and delete the old file if I could.
  15. Replies
    4
    Views
    824

    Er...I just get a return to bash prompt when I...

    Er...I just get a return to bash prompt when I enter that line?
  16. Replies
    4
    Views
    824

    Can't find tserver_mfs

    I haven't extracted from my tivo in about six months and now I can't seem to find tserver_mfs. I don't recall which version I had. I don't have a var/hack directory. I'm running 2.5.1 (2.5xtreme...
  17. Replies
    8
    Views
    1,390

    Maestro Disk Image Creation

    I just made a dvd with Maestro by compiling my files into Audio_TS and Video_TS folders and then just making a data disc using Record Now. Seemed to work, but I was wondering about the Disk Image...
  18. Thread: Labeling

    by nilknarf
    Replies
    3
    Views
    977

    Try http://www.cdcovers.cc/

    Try http://www.cdcovers.cc/
  19. Replies
    6
    Views
    2,248

    Anybody know how to up your CPU utilization. I...

    Anybody know how to up your CPU utilization. I have a dual PIII 933mhz system that runs TMPEnc at 50% while encoding. Right now I'm looking at a 30 hour process for Ed Wood!
  20. Replies
    3
    Views
    760

    I believe you need to turn off scrambling on your...

    I believe you need to turn off scrambling on your dtivo.
  21. Replies
    3
    Views
    1,423

    Actually, it was ending the compile prematurely. ...

    Actually, it was ending the compile prematurely. The status window indicated "Build Cancelled". After futher investigation, it turns out the "invalid frame rate" message was not related to the...
  22. Replies
    3
    Views
    1,423

    Maestro Complie Error

    I've got multiple shows that I'm trying to compile in Maestro. Specifically, five .m2v files with their corresponding five .m2a files. Everything seems to preview fine, but when I try to compile I...
  23. Replies
    2
    Views
    1,294

    Thanks archieellis! I believe that's the answer...

    Thanks archieellis! I believe that's the answer I was looking for.
  24. Replies
    11
    Views
    3,770

    I had a problem using airnet where my tivo kept...

    I had a problem using airnet where my tivo kept crashing during extraction. After much anguish, I swapped out my Orinoco Gold card with a Dell TrueMobile (suppossed to be the same card??) and the...
  25. Replies
    2
    Views
    1,294

    Multiple show audio using Maestro

    I'm trying to put multiple shows on a dvd using the maestro-smartripper method. I've set all of my chapter points in maestro, but have a problem with the audio. I have four audo tracks (.m2a files...
  26. Replies
    10
    Views
    3,521

    I had a similar error message when trying to run...

    I had a similar error message when trying to run ReelDVD for the first time. Turns out I had to install the Cinemaster2000 codec even though I already had WinDVD installed. Maybe you need a...
  27. Replies
    15
    Views
    3,562

    Just got a Sony DVD changer, DVD-NC655P. Just...

    Just got a Sony DVD changer, DVD-NC655P. Just tested it and it plays tydvds on DVD-R and DVD+RW beautifully. Muxed them with infoedit.
  28. Replies
    3
    Views
    1,627

    I ended up getting the Sony DVD changer,...

    I ended up getting the Sony DVD changer, DVD-NC655P from hifi.com. Just tested it and it plays tydvds on DVD-R and DVD+RW beautifully.
  29. Replies
    3
    Views
    1,627

    Anyone use a Sony DVP-NS315 or DVD-NC655P?

    I am looking for a DVD player that will play my tyDVDs at 480x480 resolution. I know the Sony DVP-700P and DVP-NS715P both will work, but I can get the DVP-NS315 for about $65 less. Can anyone out...
  30. I can verify that the Toshiba SD-1600 will not...

    I can verify that the Toshiba SD-1600 will not play TyDVDs. The screen looks like this and there is no audio. It is supposed to play DVD-R's, but I've been told it cannot handle the 480x480...
  31. Replies
    10
    Views
    2,806

    Bato, looks like you hit it on the money. I...

    Bato, looks like you hit it on the money. I tried playback using WinDVD and it plays back fine on my PC. Looks like I'll be shopping for a new home player.

    Anybody know of a list of players that...
  32. Replies
    10
    Views
    2,806

    Very odd.....I just tried to burn the same image...

    Very odd.....I just tried to burn the same image to a DVD-R and I get the same jittery playback on my PC. However, my Toshiba home player recognizes and plays the DVD with no...
  33. Replies
    10
    Views
    2,806

    I tried it in my Sony and and a Pioneer DVD-Rom...

    I tried it in my Sony and and a Pioneer DVD-Rom drive. Same cruddy playback in both. I also tried it in my home player, but the CD+RW is not recognized at all by my Toshiba DVD Player. I tried a...
  34. Replies
    10
    Views
    2,806

    Ok...I've gotten Nero 5.5.10.0 to burn my first...

    Ok...I've gotten Nero 5.5.10.0 to burn my first disk. However, I burned the files to a DVD+RW and the video playback is very jittery. It keeps randomly pausing for half-seconds. Any ideas what...
  35. Replies
    10
    Views
    2,806

    Thanks! So the AUDIO_TS directory is just an...

    Thanks! So the AUDIO_TS directory is just an empty folder?
  36. Replies
    10
    Views
    2,806

    Sony DRU500a Burning Software

    I have a bit of a problem. I used Ifoedit to mux my ty files, but now that I have the following files, I'm unsure how to get them to burned to DVD. I've read that most people use Nero, but Nero is...
  37. Well I've solved my crashing problem and it was...

    Well I've solved my crashing problem and it was related to the ethernet card. I decided to swap out my Orinoco Gold card with a Dell Truemobile (which is supposed to be the same card) and the Dell...
  38. Replies
    2
    Views
    1,446

    Would you mind giving a few details about your...

    Would you mind giving a few details about your setup. It may help me diagnose my problem. What software are you using? How far away is your DTivo from your access point? What kind of download...
  39. Replies
    2
    Views
    1,446

    Airnet Extraction IS a Reality.

    Has anybody been able to successfully extract using an airnet card? I'm starting to think I may have gotten ahead of myself by installing an airnet card in my DTivo and assuming that I would be...
  40. Replies
    9
    Views
    1,609

    Mine was doing the same thing. I solved it by...

    Mine was doing the same thing. I solved it by just never putting it in standby mode (hitting the power button). I wish there was a fix, however, because the hard drives are still being written to...
  41. Alright, now I've attached my log.

    Alright, now I've attached my log.
  42. ok....i've run all three tservers. Nos. 2 and 3...

    ok....i've run all three tservers. Nos. 2 and 3 gave me some errors while getting the nowshowing list, but surprisingly the file transfers seemed to work. No Tivo crashes.

    I've attached my log.
  43. Just to provide some background regarding my...

    Just to provide some background regarding my unit, here's whats been done to it:

    1. Installed xtreme 2.5
    2. Installed MVChannels
    3. Added Kraven's Upgrade
    4. Installed Airnet adapter (lost...
  44. Thanks Jdiner! I'm totally committed to figuring...

    Thanks Jdiner! I'm totally committed to figuring this thing out. So I'll start with the alternate version of tserver_mfs that segments out the work?

    As far as others having this problem, I...
  45. Jdiner....I have been told to seek the wizard. ...

    Jdiner....I have been told to seek the wizard.

    I'm running 2.5 xtremed DTivo with Kravens upgrade. I've tried about 20 times to download a video with Tytool5, but the Tivo freezes up every time at...
  46. Replies
    3
    Views
    1,634

    I'm having a very similar problem.....see thread...

    I'm having a very similar problem.....see thread
  47. Replies
    4
    Views
    776

    I did the install over again and swapped the last...

    I did the install over again and swapped the last two lines around, but still no Mfs_Stream download.

    I had some trouble earlier with getting my network daemons to work (see this thread) and...
  48. Replies
    4
    Views
    776

    Hey DarkWing....very cool that you should...

    Hey DarkWing....very cool that you should reply....I used your webpage, "DarkWing's DTiVo Basics And Beyond", to set up TivoWeb and Mfs_Stream. Nice page. I'm pretty sure that I followed all of the...
  49. Replies
    64
    Views
    18,525

    I'm getting the exact same message. Tivoweb...

    I'm getting the exact same message. Tivoweb works, but Mfs_Stream will not download.

    bash-2.02# ./tyhttpd
    ERROR, usage: ./tyhttpd portnum maxnumconnections
  50. Replies
    4
    Views
    776

    errTmActiveLockConflict

    When starting my tivoweb console from bash, I keep getting the message errTmActiveLockConflict. I eventually get to the point where it accepts connections, but the message seems to indicate some...
  51. Replies
    7
    Views
    1,570

    I thought I would add that I'm using an airnet...

    I thought I would add that I'm using an airnet card. Could the slower transfer rate be causing problems?
  52. Replies
    7
    Views
    1,570

    I'm putting tytools aside for the moment and...

    I'm putting tytools aside for the moment and trying to get MFSstream to work. I followed darkwings instructions and every TivoWeb feature appears to work. I can pull up the list of all of my...
  53. Replies
    7
    Views
    1,570

    Now I've installed TivoWeb and here's the memory...

    Now I've installed TivoWeb and here's the memory stats its giving:


    Memory Statistics:
    total: used: free: shared: buffers: cached:
    Mem: 28631040 28147712 483328 110710784 ...
  54. Replies
    7
    Views
    1,570

    Ok. Here's what I've got. Anybody see anything...

    Ok. Here's what I've got. Anybody see anything bogus going on there?


    --------------------------------------------------------------------------
    bash-2.02# ps aux...
  55. Replies
    7
    Views
    1,570

    Tytools is crashing my Tivo

    Running 2.5 xtremed DTivo with Kravens upgrade. I've tried about ten times to download a video with Tytool5, but the Tivo freezes up every time at anywhere from 10% to 70% finished. I then have to...
  56. Replies
    5
    Views
    1,334

    Wow....I had the same problem and wyodoc1's fix...

    Wow....I had the same problem and wyodoc1's fix worked for me. My rc.remote-login file was full of daemons for ftp, telnet, noscramble, etc. so I copied all of that info over to my rc.net file,...
  57. Replies
    62
    Views
    12,869

    I also renamed PGM's file to SC.TCL ...

    I also renamed PGM's file to SC.TCL

    transfered it to Tivo and entered chmod +X SC.TCL

    but when I entered ./SC.TCL

    I got the message ./SC.TCL Permission denied

    anybody know why?
  58. Replies
    4
    Views
    867

    Just thought I'd post JJBlis' reply to my PM: ...

    Just thought I'd post JJBlis' reply to my PM:


    Sorry man. I got nothing to offer. It looks good to me. I like to keep these things in the open forum, 'cause it let's others who might have an...
  59. Replies
    4
    Views
    867

    My rc.sysinit is pretty long, so I just uploaded...

    My rc.sysinit is pretty long, so I just uploaded it to here:

    http://mywebpages.comcast.net/oyez/rc.sysinit.txt

    Again, any advice is greatly appreciated.
  60. Replies
    4
    Views
    867

    Am I correct to assume that the network ID of the...

    Am I correct to assume that the network ID of the RG1000 is the SSID, or does the Linksys router determine the SSID?
  61. Replies
    4
    Views
    867

    I've got Ping, but no telnet

    Ok. I've set up an airnet adapter with an Orinoco Gold card using an Orinoco RG1000 AP in bridge mode connected to my Linksys BEFSR41 router. My Tivo has 2.5 Extreme with Kraven's update added. ...
  62. My unit has been doing the exact same thing. ...

    My unit has been doing the exact same thing. After powering it off, I will return hours later, usually the next morning, and it refuses to power up. I have to unplug and replug and then it does a...
  63. Replies
    9
    Views
    1,316

    Woo hoo! Got it finally. I created a new...

    Woo hoo! Got it finally. I created a new directory /var/hack and I was able to transfer the file into that directory. I also used the other file options as outlined in the above referenced step 4,...
  64. Replies
    9
    Views
    1,316

    ok. here's exactly what happens 1. at the...

    ok. here's exactly what happens

    1. at the bash I enter: rz <enter>
    2. then i go file>send file>zmodem>sc.tcl>open
    3. the screen flashes and the file appears to transfer (i have also tried...
  65. Replies
    9
    Views
    1,316

    It's a serial connection. It's been set at...

    It's a serial connection. It's been set at 115,200, but I've also tried 57,600. I'll screw around with it some more and post more details.

    On an unrelated note....can someone tell me an easy...
  66. Replies
    9
    Views
    1,316

    rz send not working??

    I've sent a few files successfully, but i'm having alot of trouble with this one file.

    I keep trying to send sc.tcl using Terra Term (also hyperterminal) and it appears to send ok, but when i...
  67. same here

    same here
  68. Replies
    2
    Views
    905

    I was wondering the same thing. Since a few...

    I was wondering the same thing. Since a few other instructions didn't mention mounting the partitions, I skipped this step and everything worked fine.

    I'm not 100% sure, but I believe that the...
Results 1 to 68 of 68