Search:

Type: Posts; User: quantum_3

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.11 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    575

    Major Cache Card Problem w/ 3.1a

    i've been reading and searching and have come up with the software (native installer) and the fixes to keep xplusz working so the software end is ok as far as i can tell. The problem is when I "plug...
  2. Replies
    157
    Views
    13,554

    So who is this Masked Man??

    I am just a newbie that has been able to learn enough from you guys to play with the toys some of you have made and i am very grateful of all the time and effort that was put into all of the great...
  3. Replies
    22
    Views
    3,425

    i just had a power outage and when it came back...

    i just had a power outage and when it came back on i got the blessed 28% hang up. i am running 3.1 w/xplusz and after reading this thread and playing for an hour i still couldnt get the sat info...
  4. Replies
    8
    Views
    1,520

    Thanks for clearing that up AlphaWolf. Q_3

    Thanks for clearing that up AlphaWolf.

    Q_3
  5. Replies
    24
    Views
    2,609

    if you read up a few posts you will see a link to...

    if you read up a few posts you will see a link to another thread discribing what i did to get a static ip. the easiest thing to do is try your changes, then reboot, then do a "ifconfig" in bash and...
  6. Replies
    8
    Views
    1,520

    Why should you upgrade to 3.1.0b ?

    I have seen alot of posts about problems encountered after the ser1 dtivos update to 3.0b. my question please is
    Why should you upgrade to 3.1.0b?? what new stuff does it have that is so really...
  7. Replies
    24
    Views
    2,609

    at this point you have to do one of two things,...

    at this point you have to do one of two things,
    either make a bash cable(look in the "how to" stickys) and use tera term pro to serial into the tivo or pull the drives and use your pc to "mount" the...
  8. Sticky: cute ftp problem...

    great...now i am up and rolling.
    I have opened up cute ftp pro and set it for the downstairs dtivo using port 3105 telling the program it's unix, binary transfer, and to use port instead of passive....
  9. Sticky: please help, i tried to put this on a dsr6000...

    please help,

    i tried to put this on a dsr6000 dtivo and this is what it did.


    /var# tar -zxvf /var/mfs_ftp.1.2.9G.tgz
    mfs_ftp/
    mfs_ftp/fifo
    mfs_ftp/edit_title.tcl
    mfs_ftp/mfs_export
  10. Replies
    24
    Views
    2,609

    got it working :)

    ok i put the drives in the downstairs dtivo and used the serial port to make the changes listed HERE

    and it works right as rain. funny thing the "search" button. its been awaile and i forgot how...
  11. Replies
    24
    Views
    2,609

    ok...i tried to just pull the tivo...

    ok...i tried to just pull the tivo (192.168.1.105) off of the network and rebooted the one upstairs (192.168.1.104) waited 15 mins then tried to ping 104. no go. i am thinking i might just pull the...
  12. Replies
    24
    Views
    2,609

    hi Trilight, yes sir you are correct, i have a...

    hi Trilight,

    yes sir you are correct, i have a 4 port linksys router @ 192.168.1.1

    i was sick of trying to find the ip addy so i put this in the rc.net


    #!/bin/bash
    # Copyright (c)...
  13. Replies
    24
    Views
    2,609

    hello, question please- i have a DSR6000 with...

    hello,
    question please- i have a DSR6000 with 3.1 w/ xplusz on it. i wanted to make the tivo a static ip so i telneted over and made the exact changes Trilight made in the earier post except i used...
  14. Replies
    52
    Views
    10,514

    great thanks!!!!!!!! Q_3

    great thanks!!!!!!!!

    Q_3
  15. Replies
    52
    Views
    10,514

    Thanks for the info Trilight, somehow i was...

    Thanks for the info Trilight,

    somehow i was able to use TTPro to get the top part of the "aquiring sat" to work (nice graphics by the way) and i think i'm going to leave the bottom part alone for...
  16. Replies
    52
    Views
    10,514

    ok...please tell me what i am doing wrong??? ...

    ok...please tell me what i am doing wrong???

    using ver 3.1 and tried the script above making it look loke this:


    #!/tvbin/tivosh
    EnableTransactionHoldoff true

    set db [dbopen]
  17. i think your right... i just checked the...

    i think your right...



    i just checked the disk out on the dvd player upstairs and it plays just fine. any ideas on how to make a dvd that would work on my main Toshiba downstairs???

    thanks,...
  18. Ok i just burned my 1st dvd from dtivo. i...

    Ok i just burned my 1st dvd from dtivo. i followed the read me exactly and i am using TyTool7r10. now the good news is the video is crisp and i am very happy with it. the audio works fine as well....
  19. Sticky: ok..i know i am pressing my luck with stupid questions but...

    now all is installed and i'm now using port 3105 (thanks for the info) and i have installed smartFTP v1.0. i have pulled up 2 boxs (one for each Dtivo) and have both of them pointed to the TMF...
  20. Sticky: ok a stupid question for you...

    ok...i have been able to set the mfs_ftp on both my dtivo's with no problem. i have read the "read me" and it says...

    How to transfer a show directly from one tivo to another:

    this is how it...
  21. Replies
    14
    Views
    1,142

    thanks for all the info guys. one more...

    thanks for all the info guys.
    one more question...i have a sony dru-500ax and it is a 4x burner. i am using these ritek off of ebay and they work fine. the only problem i have had is instead of it...
  22. Replies
    6
    Views
    1,013

    #2 worked for me :) thanks for the help and...

    #2 worked for me :)

    thanks for the help and the link to the cool new prog.

    thanks again,
    Q_3
  23. Replies
    6
    Views
    1,013

    thanks...i will try this when i get home.

    thanks...i will try this when i get home.
  24. Replies
    6
    Views
    1,013

    in reguards to the GSOD..no i didnt let it try to...

    in reguards to the GSOD..no i didnt let it try to repair itself the 1st time...after i did all of this (xtreme-3.10...etc) i got it again and just let it run and it repaired itself.


    in regards...
  25. Replies
    6
    Views
    1,013

    not your normal hardware problem...

    ok...i got the "green screen of death" and had to re-do everything so i put the 2 HD's in my PC and put 25xtreme and 3.1 xplusz upgrade on them then put it back in the dtivo (dsr6000 series 1) so far...
Results 1 to 25 of 173
Page 1 of 7 1 2 3 4