Search:

Type: Posts; User: ckwrights3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    200
    Views
    101,306

    I have received the update to my HR10-250, but...

    I have received the update to my HR10-250, but was wondering if anyone has received the update on a DSR704. I just started it dialing out last week, but haven't received the update yet. Am I too...
  2. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    I could not find that anywhere but I did notice a...

    I could not find that anywhere but I did notice a TWP_flag in /enhancements. Could that be my problem??
  3. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    So How do I fix it? I completely removed all...

    So How do I fix it? I completely removed all instances of TWP from my drive before installing this time around, and I still have the same problem.
  4. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    What do you mean off of root? I installed...

    What do you mean off of root? I installed tivowebplus at /var/hack/ as described here:
    http://thomson.tivo.googlepages.com/tivowebplus3

    And then followed the install directions for hackman from...
  5. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    Hackman will not load.

    Hi I just updated my TWP to version 2.0.0. I also installed the latest Hackman 7.0.0., but Hackman will not load. It does not seem to be creating the hackman.cfg file (/config/hackman.cfg). I have...
  6. Replies
    200
    Views
    101,306

    6.4a Compatibility

    I haven't hacked my tivos (DSR704, HR10-250) for some time now. My DSR704 is working with 6.2a, and the HR10-250 is on 6.3f. Both are hacked and running fine (except I cannot get Hackman to run on...
  7. Replies
    1,713
    Views
    718,012

    Sticky: I have the slices for 6.3f, but am wondering if...

    I have the slices for 6.3f, but am wondering if anyone has a 6.3f unhacked kernel image. For use on impending drive failure.
  8. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    The only place I can find "hackman.cfg" is in...

    The only place I can find "hackman.cfg" is in /TivoWebPlus/modules/. Should I delete that file? The config folder is where I originally looked for it, but it was NEVER there???
  9. Replies
    1,175
    Views
    225,915

    I am having problems getting Hackman to load. I...

    I am having problems getting Hackman to load. I initially had it working but tried to reload the hackman.cfg file from within hackman. Now, I cannot get it to come up. I have tried reinstalling...
  10. Replies
    726
    Views
    211,091

    Well, I tried that still not starting up. Had to...

    Well, I tried that still not starting up. Had to start manually via telnet.
  11. Replies
    726
    Views
    211,091

    Excuse my ignorance, but I don't know what you...

    Excuse my ignorance, but I don't know what you mean. I've tried specifying the full path to tivoweb (/var/hack/TivoWebPlus/tivoweb), and that doesn't work. What do you mean by "specify ./tivoweb",...
  12. Replies
    726
    Views
    211,091

    Starting TWP from rc.sysinit.author

    I am running a DSR704 with 6.2, and am able to get TWP (ver 1.3.1) to run via Telnet, but no matter what I try I cannot get it to start from rc.sysinit.author. Here is a copy of my...
  13. I have tyshow installed and I have no problem...

    I have tyshow installed and I have no problem playing .ty files on my PC via WMP, but everytime I try to play it via orb, I get an error message that orb cannot stream the file. How did you get it...
  14. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    IIS configuration

    This is more of a Web server question that about your Ty2Go.

    I am able to get Ty2Go on the localhost, but have not been able to get it to work from outside the network.

    I have forwarded the...
  15. Replies
    1
    Views
    556

    I'm interested in a How To as well!!!

    I'm interested in a How To as well!!!
  16. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    Sorry to take up all your space, but I was able...

    Sorry to take up all your space, but I was able to get it to work. It just took some more experimenting with how to enter the reg entries to match.

    Now if we can just get it to work at lower...
  17. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    I'm sorry about all this, but how do I add the...

    I'm sorry about all this, but how do I add the registry entries? I have no MMSH key, so I assume I have to enter it, but I'm not sure about how to add the other specific entries.
  18. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    Some progress: I am able to stream some shows...

    Some progress:

    I am able to stream some shows using the WMP link, and using Windows Media (obviously). Although, some shows only give me sound--no video.
  19. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    I tried giving IWAM_ read/exe permissions. That...

    I tried giving IWAM_ read/exe permissions. That still won't work. Here is what is coming up at the end of tivolist.txt
  20. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    I noticed that IWAM also came up before I...

    I noticed that IWAM also came up before I switched permissions
  21. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    First of all thanks for all the help for an...

    First of all thanks for all the help for an ignorant noob.

    I think I may have found the problem; however, I'm not sure how to solve it.

    I tried to reset all my permissions to use IUSER_ (less...
  22. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    Can you say Duhhhh!

    I was able to get the list to show--it helps if you have the correct ip address:o

    But when I tried to play a show I got a "Cannot find server" page and the following in the bottom of the...
  23. Thread: Ty2Go

    by ckwrights3
    Replies
    54
    Views
    13,287

    No shows listed

    Well I got everything to work up through the demo, but when I turn Demo mode off I get a page with no shows listed.

    I am running Windows XP Pro with IIS 5.1
  24. Replies
    1,713
    Views
    718,012

    Sticky: 6.2 tivoapp needed

    I am trying to find an original tivoapp for 6.2 in a Phillips DSR704. I have been unable to get one off emule.

    Does anyone have access to one, or a good current emule link?

    Thanks
  25. Replies
    3
    Views
    1,087

    Blank Page

    Your link doesn't work. All that comes up is a blank page.
  26. Disable "Smart Encoding"

    I've had good sucess using nerovision to make dvd's straight from vob's muxed with tytool. The only time I have any problems is if I use the "SmartEncoding" option. When using this option my...
  27. Replies
    5
    Views
    730

    Hackman Tool???

    What hackman tool resets the yellow balls? Where can I find it?

    Thanks.
  28. 6.2 upgrade Slices

    Here is a copy of what is currently in my /SwSystem:



    A couple of days ago it just showed the current 6.2 slice and the 3.1.1e slice. Is my tivo trying to download new slices? Does this mean...
  29. Replies
    18
    Views
    3,315

    Meedio Freezes

    I am a relative newbie to meedio, however I did do some playing around with MyHTPC a while ago, so forgive me if I'm missing something very simple.

    I tried out your mevo module today. I am able...
  30. I did find this in my tclient log, which makes...

    I did find this in my tclient log, which makes sense, but why is it trying to download 3.1.1e in the first place??
  31. 3.1.1e software download

    I have sucessfully upgraded my DSR704 to 6.2 and have all my hacks working so far, but today I noticed an updated version of 3.1.1e in my /SwSystem on TivoWebPlus--MFS:



    It looks like it...
  32. Replies
    258
    Views
    95,982

    Reset Password

    Wow, that was fast! Thanks Guys. Now how do I go about changing my password??
  33. Replies
    258
    Views
    95,982

    Trouble entering password

    I am unable to enter a password for "securelogin".

    if I telnet to my tivo I get:



    If I type "tivopasswd" I get:
  34. network call

    No I do not have those lines in any of my init scripts. I have a static ip address set with



    My network is working, and I can connect via telnet and FTP, but if I try to make or test a call it...
  35. Call home over network

    I have DEBUG_BOARD=true set, but when I try to make a daily call without phone line connected--I want it to call over my network--it fails. My tivo is connected to the internet via a router. Do I...
  36. TivowebPlus Reboot

    Just a little history: I'm still a relative newbie at this. Been lurking aoround the threads for a few weeks and this is what I've done so far. I originally used the sleeper iso to upgrade my...
Results 1 to 36 of 36