Search:

Type: Posts; User: ksoliz

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,282

    Turns out there was a drive problem on the 200GB...

    Turns out there was a drive problem on the 200GB maxtor. We had to run maxtor drive utility to fix several issues on the disk.

    Tried doin the restore and expland again and success!
  2. Replies
    5
    Views
    1,282

    Yeah Im sure the FAT32 disk is mounted because...

    Yeah Im sure the FAT32 disk is mounted because the restore completes... as it pulls the image from the FAT32 disk (Tivo.bak) The real issue is the expand at the end (-x) that is crapping out

    I...
  3. Replies
    5
    Views
    1,282

    Strange upgrade issue on an R10

    I'm simply trying to restore and image to a new larger hard drive (Maxtor 200GB) for an R10.

    I used an the 80gig orignal drive and created a backup image to an old spare FAT32 17 gig drive I have...
  4. Replies
    679
    Views
    328,900

    Sticky: I found it :)

    I figured it out, I did some digging around the forums and came across it in the guide patch sticky...

    * If you get an error similar to the following when running the guidepatch:

    Code:...
  5. Replies
    679
    Views
    328,900

    Sticky: Ok almost there... :-)

    Im in the last stages of everything 4.x on my Samsung S4040R. I have followed the Dellanave guide to a T and its been very easy so far. However, Im stuck at the guide patch script, take a look...
    ...
  6. Woohoo! got my Samsung SIR-4040R all hacked up

    Just got finished hacking my Samsung SIR4040R here is what I ended up with...

    - New shinny 120gig WDSE drive with 110hr record time
    - All the hacks (Tivo web, Ty Tools, etc), used Tivoscripts...
  7. Replies
    4
    Views
    1,052

    Yup, just checked to make sure and the file is...

    Yup, just checked to make sure and the file is trying to run in /var/hack :confused:
  8. Replies
    4
    Views
    1,052

    Help with TyTool...

    I have everything installed but my Tivo keep showing this error when I try to get the list of "Now Showing"

    bash-2.02# ./tserver_mfs7
    Doing the Lowest PriorityFix...
    Priority set...
    Waiting for...
Results 1 to 8 of 8