Search:

Type: Posts; User: williamn333

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,151

    I use the manual method. Sleeper's will not work...

    I use the manual method. Sleeper's will not work because I have a partition on my NTFS hard drive.
  2. Replies
    3
    Views
    1,151

    3.1.1c and RID units.

    Hey guys I got my FTP working!! It was the cable. Now that I have upgraded the DSR704 through slices to 3.1.1c I cannot monte it!! I was wanting to know if anyone has successfully modified a RID unit...
  3. Replies
    19
    Views
    3,362

    OK in the situation of the FTP I ran tivoftpd and...

    OK in the situation of the FTP I ran tivoftpd and it is running according to "ps aux" and when I try to connect with CuteFTP it will say socket connected waiting for welcome message..... Then when I...
  4. Replies
    19
    Views
    3,362

    OK which cable then? I have one going to my...

    OK which cable then? I have one going to my desktop that I am trying to ftp in with and one going to the tivo. Both coming from the router. Also, I was going to try and put a HUB on the tivo and my...
  5. Replies
    19
    Views
    3,362

    No I have not tried that. Why would telnet and...

    No I have not tried that. Why would telnet and tserver work though and not FTP? Just curious.
  6. Replies
    19
    Views
    3,362

    I have a desktop and a laptop and the tivo on the...

    I have a desktop and a laptop and the tivo on the same network through a Linksys router. That is my setup.
    Also tserver is working perfectly. It is just FTP that doesn't want to work.
  7. Replies
    19
    Views
    3,362

    No I have checked that. It is only running once....

    No I have checked that. It is only running once. Any other ideas?
  8. Replies
    19
    Views
    3,362

    I waited until it timed out. 60000ms or something...

    I waited until it timed out. 60000ms or something liek that
  9. Replies
    19
    Views
    3,362

    FTP not working!!

    Hey guys I have a DSR704 with all the main hacks installed. I have telnet and serial bash access. I have put tivoftpd on the unit and I have ran it at startup and the ps -aux shows that it is...
  10. Replies
    3
    Views
    1,036

    DSR704 with 3.1.1b

    Hey guys I have loaded all of my U5 kernel and FS and I get bash after monte'ing. The problem is when I plug it up to the tv and it tries to goto the almost there screen it will get the green screen...
  11. Replies
    149
    Views
    52,000

    I am not trying to cut corners. I was merely...

    I am not trying to cut corners. I was merely asking if it HAD to have the GZbin.xxxx.slice file to operate normally. If it did then I would have to get more slices. Thanks for the round-about help.
  12. Replies
    149
    Views
    52,000

    Having same problem!

    I too am having the same problem as PlainBill and I am using the same files as him. Does it really matter that I am missing that one file GZbin.xxxx.slice? I have tried loading all of the slice files...
  13. Replies
    0
    Views
    685

    Paging Kraven!!

    Hey Kraven I have PM'd you and I just wanted to know something about the PROM socketing you do. If you can, PM me back or IM me with AIM at willn123. Thanks man!!!
  14. Replies
    5
    Views
    1,714

    Yes those are the cans but no they aren't the...

    Yes those are the cans but no they aren't the tuners. They are a part of the tuners but not the tuners themselves. Let me know if you want them!
  15. Thread: No video

    by williamn333
    Replies
    0
    Views
    1,077

    No video

    Hey guys I just replaced my 2 tuners in my Sony W60 and now I have no video. I unplug the hard drive and I get video with the webtv trying to dial out. My question is... is the hard drive bad or...
  16. Replies
    5
    Views
    1,714

    That part is the IC that is inside the 2 cans. It...

    That part is the IC that is inside the 2 cans. It is the only IC inside those 2 cans. Thanks!
  17. Replies
    5
    Views
    1,714

    988501205 Parts for sale for Sony W60

    Hey guys I got a couple of the 988501205 part number for sale. I got 2 extra when I got my 2. If anyone is interested I would like to get $5 or $10 for both. Shipping is $5 also. Please PM me or...
  18. Replies
    28
    Views
    8,643

    Hey Kazak I just got my 2 MAX2104's today!...

    Hey Kazak I just got my 2 MAX2104's today! Shipped fedex brand new with no charge!!! Now I just have to order the tuners! Let me know when you get yours!
  19. Replies
    3
    Views
    1,814

    Keeping a UTV cool?

    Hey guys since I am going to be replacing the tuners I need a way to keep them cool so they don't burn out again. The 2 ideas I had were.... #1 Use a fan to cool them down, but where would I pull...
  20. Replies
    28
    Views
    8,643

    Actually I used to work at Best Buy where they...

    Actually I used to work at Best Buy where they fix all the stuff so I know a guy that has the tools and skills to resolder one of those. He said he will replace the 2 of them for me really really...
  21. Replies
    28
    Views
    8,643

    YESS! Which one usually goes bad? The 05 or 06?...

    YESS! Which one usually goes bad? The 05 or 06? Thanks!
  22. Replies
    28
    Views
    8,643

    Hey man is the 988501206 and the 988501205 the...

    Hey man is the 988501206 and the 988501205 the same exact chip? If so, then I only looked up the 988501205 on there, which is Discontinued. 988501206 is the second tuner I think. 988501205 is the...
  23. Replies
    28
    Views
    8,643

    Where can I find the Tuner IC's?

    Hey guys I have looked everywhere to find the Tuner IC's for a SAT-W60 Sony ultimate and I can't find them anywhere! Anyone know where I can find them quickly? You can email me if you want!...
  24. Replies
    2
    Views
    1,697

    LNBP13SP replacement?

    Hey guys I found a place that has these chips in stock. I am just wondering... I have a Sony W60 and it is getting no signal at all on either tuner. Could this chip be the cause of that? How would I...
  25. Thread: Now what?

    by williamn333
    Replies
    1
    Views
    599

    Now what?

    Hey guys I just finished imaging my hard drive with Extreme 2.5 on my Hughes box and now I am getting account not setup.... Do I have to have 2 tuners to get it to come up or is there something I am...
Results 1 to 25 of 25