Results 1 to 5 of 5

Thread: Trouble starting Tivoweb

  1. #1
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    47

    Trouble starting Tivoweb

    I've installed tivonet and all is well.
    I'm attempting to install tivoweb.
    I telnet into my SA and started the ftp service with
    /tivo-bin/tivoftpd &

    I then successfully ftp'd the files and module files to the var/hack directory.
    I then attempted to start the web server from var/hack
    but get

    bash-2.02# ./httpd-tt.tcl &
    [2] 283
    [1] Exit 127 ./httpd-tt/tcl
    bash-2.02# invalid command name "EnableTransactionHoldoff"
    while executing
    "EnableTransactionHoldoff true"
    (file "./httpd-tt.tcl" line 5)

    Any ideas and help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Out West
    Posts
    3,171
    Did you put the module files in the same directory, or in a sub-dir called modules? I seem to recall the tree structure has to be preserved.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    47
    Yep, the module files are in a sub-dir called modules.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Out West
    Posts
    3,171
    And you chmod'd the executables too? I had no troubles getting it running. May be corrupted files?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    47
    I'm going to try reinstalling from a new dowload and see how she goes. I will advise.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •