Results 1 to 8 of 8

Thread: HELP! SubTest being deleted?

  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Posts
    5

    HELP! SubTest being deleted?

    I can't seem to get past the forced test call to complete "touch".
    Here's what I'm doing...load 25xtreme, reboot, then "touch" from hanging the drive off a PC (not serial - BASH). I know I'm in the right directory because I ls /etc before and after I "touch" to make sure SubTest is there. After rebooting again, I force the test call and get "no connection" or "line unavailable". I hang the drive again, look at /etc and SubTest in gone! Please help this frustrated newbie. Could I have been flashed already? THANKS!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Out West
    Posts
    3,171
    Not sure why you'd lose it, but if you type

    chattr +i /etc/SubTest

    it will prevent it from being deleted.

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Posts
    5
    Thanks BubbleLamp. The test call still doesn't want to complete. I get "Failed. Couldn't connect." and "Failed. Line unavailable." I haven't let the ird call in out of the box. My Tivo account status is 2: not set up, 0 days left. Call DAVE. And my Tivo Service is inactive with a message that no calls for more than 30 days. Is that correct or should it be different? Any idea what I should try?

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Posts
    5
    sorry...duplicate of last post.
    Last edited by foxboy; 05-02-2002 at 10:13 PM.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Out West
    Posts
    3,171
    Are you doing a Daily call or a Test call? I think you need to do the Daily call.

    The status should change to 5.

  6. #6
    Join Date
    May 2002
    Posts
    5
    Tried both test and daily - both say "Failed. Line unavailable". Noticed that I was missing /tvbin/fixsub.tcl also. so added that in - same response??? Was I flashed? How can I virginize and start from scratch? Will reloading <2.5 reflash the prom?

  7. #7
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Out West
    Posts
    3,171
    The fact that you can modify files means the prom is fine. I don't know why you'd lose fixsub file. I'd do a clean install of Xtreme again, and make sure you allow it time to reboot and finish the setup process. Then do the touch and see what happens.

    BTW, you must reboot after you do the touch in order for the change to be recognized, then you force the call.

  8. #8
    Join Date
    May 2002
    Posts
    5
    I have already loaded and reloaded 25xtreme about five times. So I figured what's one more try. This time I took my time, triple checked my connections, waited for a couple of minutes between powering up and down, grounded myself (make sure no esd)before working on anything and low and behold it worked!!! No explanation as to what the problem was since there's so many variables, but thanks BubbleLamp for your help and support! I'm up and running now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •