Results 1 to 4 of 4

Thread: TivoWeb with 25extreme + Kraven's Upgrade

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2

    TivoWeb with 25extreme + Kraven's Upgrade

    It seems that the version of TivoWeb that is installed with Kravens upgrade dosn't work. (crashes on startup)

    I have 25extreme 1.01 (Glitched's version) and I have Kraven's upgrade installed. But TivoWeb dosn't work. (and newer versions of TivoWeb are set to check for 25extreme, and not run on it)

    I can telnet to it. (turbonet installed and working) But am frusterated with getting TivoWeb working.

    At this point I am considering going back to my 2.5.2 version because that did run TivoWeb just fine.

    Any help would be appreciated.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    East Coast
    Posts
    10
    I have 2.5x with Kravens update and never touched anything else and mione works fine... DSR6000

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2
    Hmm, I wonder if it is just the T60 version that has a problem.

    When I get home tonight I will look up the exact errors it throws.

    Or it could have something to do with the fact that it is on a 120GB hard drive. (only one right now, will be adding a second, and maby the cache card when it comes out)

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    39
    I have a T60 and used Kraven's update. My TivoWeb is running fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •