Results 1 to 4 of 4

Thread: UTV Problem

  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    South Florida
    Posts
    5

    UTV Problem

    Yesterday the light stsrted flashing and my utv starting resetting, it would come up searching for guide, then it would go to the setup screen but I could not do any thing with the remote. It would no move at all, I could not go from the guide setup. I unpluged receiver and left over night checked to day and it still is resetting every 5 min. I took out card and put it back in and still resetting.

    Has this happened to anyone before, and how did you fix it.

    I aslo tried a reset 12357 and no luck, also put in new batteries in remote. I think I have covered most of the bases.

    Thank in advance.

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6

    Unhappy me to

    I here this happens all the time, I have the same prob.
    If there is a fix could some one let us know? Thanks

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    4
    I had a simular problem with mine and it was because I had it configured with the Triple LNB Oval dish instead of the regualer round one instead. When I switched it to the proper dish It started working right, I'm not sure if this is your issue but its worth a shot.

    - Bill

  4. #4
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    9

    UTV Problem

    I understand the tuners get hot so try the other input. It has two inputs sat 1 and sat 2.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •