Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: tivo

  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19

    25 tivo

    hi friends i did my tivo hardrive with 25xtreme and rec for about 2month but know is not rec said need to make a call it made the call but still nor active please help me

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,413
    You need to run the fixsub.tcl script to fool the DTivo into thinking it has a lifetime sub. It will also eliminate the need for a phone connection and get rid of the nag messages. Connect to you DTivo via serial port and get a bash prompt. At the prompt, type in:

    touch /etc/SubTest

    Make sure the letter case is correct. When you force a daily call it should now indicate that it succeeded and your Tivo status on the system information screen should indicate a 5 for lifetime status.
    Please don't PM me or any other members looking for personal assistance. You'll do better by posting (after you've exhausted the search feature, of course) and taking advantage of the collective expertise of the membership instead of a single individual that may or may not be able to help you. Thank you and enjoy your stay at DDB!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19
    how do i do it were to get the sub test how to install it thank ou friends.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,413
    It's part of 2.5Xtreme.
    Please don't PM me or any other members looking for personal assistance. You'll do better by posting (after you've exhausted the search feature, of course) and taking advantage of the collective expertise of the membership instead of a single individual that may or may not be able to help you. Thank you and enjoy your stay at DDB!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19
    so i run 25xtreme again or what next i thank you for you help verry much

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19

    22

    what is a seria port behind my tivo? please help thank you

  7. #7
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19
    please help thank you sir verry much

  8. #8
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,413
    These are the kinds of things you should have already been aware of before trying to hack a Tivo. I think you need to brush up on your Tivo basics. Look through the How Tos Only sticky and start reading. There are several posts about making a serial cable and lots of links to other Tivo-related sites. Check out the newbies guide to the Tivo. Read through the DTivo Hacking FAQ while you're at it.
    Please don't PM me or any other members looking for personal assistance. You'll do better by posting (after you've exhausted the search feature, of course) and taking advantage of the collective expertise of the membership instead of a single individual that may or may not be able to help you. Thank you and enjoy your stay at DDB!

  9. #9
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19

    Exclamation

    mr.captain tankyou a lot but i still not get it, i type on prom touch/etc/SubTest and soid not find i tried to put 25xtreme againg and couldnot open drive. it detected 40gb hardrive but in windows said is a 33gb where is the rest. thankyou sir for all you help.if you have a fix hardrive for sale i will like to know the price.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,413
    Add a space between "touch" and "/etc/SubTest".
    Please don't PM me or any other members looking for personal assistance. You'll do better by posting (after you've exhausted the search feature, of course) and taking advantage of the collective expertise of the membership instead of a single individual that may or may not be able to help you. Thank you and enjoy your stay at DDB!

  11. #11
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    82
    benny,

    I'd advise you post your question in a more understandable mannor. use punctuation atleast, so we know where a sentence ends.

  12. #12
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19
    friends, i type at prom touch space /etc/ space SubTest and said touch is a directory. thank you a lot for all you help .

  13. #13
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    43
    There is no space between "/etc/" and "SubTest"

  14. #14
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    19
    thank you sir i tried againg with no space on etc/ subTest .

  15. #15
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    43
    and??????????

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •