Results 1 to 6 of 6

Thread: ?'s about installing turbonet

  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    80

    Question ?'s about installing turbonet

    If you have 2.52 installed do you need to install tivoflash and
    nic_install both? What is the purpose of tivoflash? Will this effect
    any hacks on my system? Have a new turbonet card and getting
    ready to install but kinda leery about the install procedures.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,495
    The flash is the first thing xtreme does when you put the drives back in the tivo after the first install. It only needs to be done once. It is provided with the NIC drivers in case someone only wants to flash the prom to run a network card but not all of the xtreme process.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    80

    flash

    so do i need to install the flash or just run nic install?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    291
    If you initially had 25xtreme installed then you do not have to install tivoflash.

    If you upgraded to 2.5.2 using superzaps xupgrade, then then driver for turbonet are already installed and your Tivo is set to receive an IP address automatically via your router and DHCP. If you need to set a static ip address, search on turbonet static address and you will find instructions on what you need to do to edit the rc.net file in order to effect this change. Do not run the nic install as it will mess up your setup.

    If you got to 2.5.2 by a different means, then go ahead and run nic_install

  5. #5
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    80

    Thanks

    Thanks Poppagene that was the answer i was looking for .
    Thanks again for the help.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    80

    Thanks

    Thanks Poppagene that was the answer i was looking for .
    Thanks again for the help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •