Results 1 to 5 of 5

Thread: Major Utv question / problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    6

    Major Utv question / problem

    When watching a Utv program I've recorded if I fast forward or rewind I can't get it to stop the control has no effect. Other control functions as well are extremely slow to respond. New batteries were installed and components not in use were turned off. Does anyone know how to fix this?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    50
    I've seen the slow response to remote problem occasionally. Trying to change channel takes ages as you punch-in each digit and wait, wait, wait...

    Best way I've found to get rid of it is to reset the UTV via powering it off, then hitting menu, menu, menu then 32768 on the remote.

    You don't lose recordings, but the code takes you back to the setup/install screen next time you power up the UTV.
    __________
    Outta here

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    973
    I used to have this problem constantly with 3.5 but when I upgraded to 3.7 it went away. What version are you running?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    72
    This problem can be caused by some 3M's... try a different one

  5. #5
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2
    I agree with Klassic. I have seen this firsthand and it gets frustrating as hell. You may even experience the ird rebooting if you press too many buttons on the remote too quickly.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •