Results 1 to 3 of 3

Thread: TiVo A drive won't spin in PC after 3.1b

  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Austin, TX
    Posts
    34

    24 TiVo A drive won't spin in PC after 3.1b

    My TiVo A drive won't spin up in a PC after I was upgraded to 3.1b overnight last night...

    Has anybody else seen similar or have a suggested soluction?


    Drive in any PC won't spin... it's a Maxtor 120g. it will spin in TiVo if both data and power are connected... but won't otherwise spin up.

    Thanks!
    =-BAHitman

    3 HDVR2 - 1x160G 4.01b
    3 DSR7000 - 1x160G 4.01b
    1 Tivo 60hr - 1x60G 7.1

    TiVo - The best thing since Color TV!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    122
    I put mine back in to make a backup of 3.1.1b before restoring to 3.1. Worked just fine. I have no idea what could be wrong.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Austin, TX
    Posts
    34

    Fixed it!

    as it turns out, the 12V power pin on the HDD is bent... the power connector on the TiVo made a partial connection--when the data cable was plugged in, it made contact because the data cable pushed on the power connector... nothin' a pair of needle-nosed pliers can't handle...

    =-BAHitman

    3 HDVR2 - 1x160G 4.01b
    3 DSR7000 - 1x160G 4.01b
    1 Tivo 60hr - 1x60G 7.1

    TiVo - The best thing since Color TV!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •