Results 1 to 5 of 5

Thread: Slow UTV Response

  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    7

    Slow UTV Response

    Hi guys, got a little problem. When I press the rewind and fast-forward buttons on the remote, my UTV system is a little slow to react. More importantly though, sometimes the hard drive gets "stuck" in rewind or fast-forward, and doesn't stop when needed. In fact, sometimes it doesn't stop until the beginning (or end) of the memory has been reached.

    Does anyone know how to correct this problem? It's almost like the hard drive needs to be "defragmented."

    TIA.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    12
    possible your batteries in the remote could be low.

    utv can be slow at times though. All depends on what its doing. If you are recording and changing channels its slower.
    these units are doing alot and are capable of doing alot and you have to allow it to catch up.

    but most likely its your batteries. Most of us utv people are constantly skipping commericals. rewinding those good or missed scenes. Alot of remote usage. Put fresh batteries in and see if theres an improvement

  3. #3
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    7
    nope...that wasn't it

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    72
    Without trying to break the rules of this forum... the problem was "put" on your card

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    7
    Last edited by bad_andy; 12-21-2003 at 08:45 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •