Results 1 to 9 of 9

Thread: HDVR2 Power supply replacement

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    20

    HDVR2 Power supply replacement

    Does anyone know where I can buy a replacement power supply for an HDVR2?

    I have one that is completley screwed, pretty much cracked down the middle.

    Any help finding a place to get one would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by sid4life
    Does anyone know where I can buy a replacement power supply for an HDVR2?

    I have one that is completley screwed, pretty much cracked down the middle.

    Any help finding a place to get one would be appreciated.
    Your SOL. I couldnt find a place....even called the manufacturer....they couldnt even locate the part #. This is def a custom part, under what I consider to be 'monopoly' protection.

    If you ever find a place, I'd love to hear about it.

    Cali

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    USA
    Posts
    537
    As would I
    Ma l'italiano benissimo

    Ex-Cantidate John Kerry
    Its not what you want it's what the electorate wants.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    NJ
    Posts
    559
    Me too, Me too, Me too............ Right now I get a new unit, and part it out They are worth more in parts than the 99 bucks anyway, just hook up for a month and cancel it, no fees........

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    20
    thanks for the reply....do the new units, I think it's called the DVR-40, have the same type of power suppy?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    345
    Quote Originally Posted by GREEK
    Me too, Me too, Me too............ Right now I get a new unit, and part it out They are worth more in parts than the 99 bucks anyway, just hook up for a month and cancel it, no fees........
    sneaky sneaky!! I like it!!
    Maybe we should buy all the DVR40's on ebay that no one wants
    <$99

  7. #7
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    16
    you can always return that new unit with the bad power supply. hint hint

  8. #8
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1,754
    Quote Originally Posted by ganjaman
    you can always return that new unit with the bad power supply. hint hint
    This board does not promote cheating of Tivo or its distributors, and while you are here neither should you.
    Malfunct

    HDVR2 - 120hours - Extraction enabled
    SD-DVR40 - Unhacked (for now)

  9. #9
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by malfunct
    This board does not promote cheating of Tivo or its distributors, and while you are here neither should you.
    I agree whole heartedly

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •