Results 1 to 7 of 7

Thread: Other Remotes?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4

    Unhappy Other Remotes?

    Hi there everyone. I just bought an open box philips 20-hour Tivo. I know a good bit about them already, but this one has no remote. Does anyone know what universal remotes will work with them, or if a 'learning' remote could pick up the codes from a store's floor demo? Or am I stuck buying one from philips website?

    Thanks for any help!

    -Matt

  2. #2
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    63

    remote

    just about any remote these days is around 30-20 bucks for a good one. If you want the other features of a learning remote go for it. If you want a default remote get the stock unit. I use a Pronto Pro. Nice big color lcd screen that allows me to have items such as pussy.gif for the hot network. How I love this remote. For a great site with reviews check out http://www.remotecentral.com

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Stuck on VividTV
    Posts
    101

    Pronto Pro Roxxx

    I got a Pronto 2meger...its was cool when I bougt it but the new Pro simply roxxx

  4. #4
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4
    Hmm, Thank you for the information, but what I guess Im really asking is, can any universal remote 'learn' the Tivo functions like the 'thumbs up, thumbs down' stuff? Is it proprietary or does any old universal remote do the same thing?

    I just dont want to have to wait to order one from philips. I'd rather just run to best buy or circuit city and buy one.

    Thanks again,

    -Matt

  5. #5
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bergen County, NJ.
    Posts
    701
    There is a way to get Directivo remote from philips for free, they shipped a lot of defective remotes and all you have to do is call parts center and tell them tivo gave you this number 20179 because your remote doesn't work. They will ask for your serial number and they all are like 47xxxx just make one up and they will ship it to you.
    - Vadim
    Administrator

  6. #6
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4

    i see...

    thanks for the tip. I dont suppose you would have the 800 number to call as well, would you?

    I know thats pushing it, but it doesnt hurt to ask, right?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Stuck on VividTV
    Posts
    101
    You know...I also bought an open box SA tivo...I called up TiVo inc. and told them..hey, remote right out the box dont work...they asked me for serial #, and after telling me, that they really shouldnt be doing this w/o a receipt, they sent me over a new one...jus try to sound professional, and not a hacka ok.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •