Results 1 to 4 of 4

Thread: tyStudio/tyc crash on ty files

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1

    tyStudio/tyc crash on ty files

    Hi All,

    New to extraction and have set up mfs_ftp and tserver_mfs7 to get
    ty files from my dtivo. Can pull the ty files off fine but tystudio and
    tyc both crash seconds after selecting the file. I'm starting to think
    there is something wrong with the extracted ty files. I've disabled
    scrambling with both the tivoapp mod and now the kmem hack.

    Can you think of anything I can do to narrow down where the problem
    is? Thanks much.

    Matt

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    New York City, NY, USA
    Posts
    296
    Matt, you can't disable encryption using both methods at once. Use this script to check the encryption status of your Tivo. If it says you are encrypted then remove KMEM, restore your tivoapp to its original form (you made a backup I hope) and try reapplying the patch.

    Justin

  3. #3
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Sonoran Desert
    Posts
    2,829
    Quote Originally Posted by compwiz312
    Matt, you can't disable encryption using both methods at once.
    You can, just the kernel method makes things a little messier. If both are applied then encryption is definitely effectively turned off.
    Before PMing me: Iím not your personal tech support. If you have a question, ask in public so I don't have to repeat if somebody else asks. If you want images or slices, use emule. I will ignore all support PMs.

    Sponsor a vegetarian! I have taken the pledge, how about you?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    2,402
    Quote Originally Posted by matth1
    Hi All,

    New to extraction and have set up mfs_ftp and tserver_mfs7 to get
    ty files from my dtivo. Can pull the ty files off fine but tystudio and
    tyc both crash seconds after selecting the file. I'm starting to think
    there is something wrong with the extracted ty files. I've disabled
    scrambling with both the tivoapp mod and now the kmem hack.

    Can you think of anything I can do to narrow down where the problem
    is? Thanks much.

    Matt
    Try pulling and processing using only TyTool. See if you can get it to work with that before moving to TyStudio. TyTool is still currently in developement with the author providing fixes and support, while TyStudio has lost the originaly author and is in a group development state. When you ask for more help, include information about software versions and hardware model numbers. Also, more information about the method of your hack.

    ew

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •