Results 1 to 7 of 7

Thread: What Do I Need To Play Recordings from Now Playing?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    24

    What Do I Need To Play Recordings from Now Playing?

    I recently had to nuke my TiVo hard drive and start over. I don't remember what I had to install to get the capability to play recordings directly from the Now Playing list like I used to have. I have installed TyStudio, TiVoWebPlus, and mplayer. I remember having an icon to the right of each recording that I could click to start viewing from the NP interface.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    97
    edit tivoweb.cfg, make sure you have TyShowLinks = 1
    you also have to have vserver running on the tivo

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    459
    In tivoweb.cfg. TyShowLinks. And vserver. You now have enough to search with.
    There's no place like ~/

  4. #4
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    24
    Thanks!

    One other question: do I need to enter a value for "ethernet interface?"

  5. #5
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2

    Edit tivoweb.cfg

    Sorry to sound like a complete *****, but how do I edit tivoweb.cfg?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by edlefeuvre
    Sorry to sound like a complete *****, but how do I edit tivoweb.cfg?
    from bash
    then use vi
    and cuss alot

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2

    Thanks and another qu

    Many thanks - have managed to do it.

    Any chance you know how to let windows media player understand the file, where to download the necessary parts / links etc...?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •