Results 1 to 4 of 4

Thread: etivo problem with encoding

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    26

    etivo problem with encoding

    Get bad encoding using etivo:

    -------------------------------------------------------------
    -- Log started: 8/5/2005 3:18:19 AM EtiVo Version:1.0.1924.1
    -------------------------------------------------------------
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Starting up Out Of Proc encoder.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Connecting to Master EtiVo on port 4318.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Sending HelloMaster handshake to master.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.show\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.ty
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\{Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.show
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Read line from server: C:\EtiVo\WmvLow.wme
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Setting up encoder class
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Running encoder class.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Calling Encoder.WaitForStop().
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Setting up encoder file with new info for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}...
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Loading encoder file.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Writing information into encoder for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Saving encoder file for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
    03:18:19 - Info: WM9Encoder: Creating Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
    03:18:20 - Info: WM9Encoder: Setting up Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
    03:18:20 - Info: WM9Encoder: Starting Windows Media Encoder object for {Elimidate}{2005-02-23}{Unchained Week}{DN2}.
    03:18:20 - Info: WM9Encoder: Encoder state changed. It is now:WMENC_ENCODER_STARTING
    03:18:25 - Info: WM9Encoder: WME9 failed to encode with exception System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040111): ClassFactory cannot supply requested class

    at WMEncoderLib.WMEncoderClass.Start()
    at EtiVo.Service.WM9Encoder.InternalRunEncoder()
    03:18:25 - Error: WM9Encoder: Running the encoder failed with the following information: System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040111): ClassFactory cannot supply requested class

    at WMEncoderLib.WMEncoderClass.Start()
    at EtiVo.Service.WM9Encoder.InternalRunEncoder()
    at EtiVo.Service.Addin.Encoder.RunEncoderJob(Object obj)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Somerset, England
    Posts
    1,124
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Last edited by sanderton; 08-05-2005 at 11:21 AM.
    Stuart

    Newbies - see if your questions are answered here Experts - can you add to the knowledge stored here? Developers - are your hacks listed here?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    26

    What the heck?

    This issue is NOT resolved. What shall I try doing to get etivo to work?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Somerset, England
    Posts
    1,124
    I replied to the cross post in the main thread.

    Manually play the downloaded .ty file that eTiVo has choked on; when I've seen this the .ty has been corrupt.
    Stuart

    Newbies - see if your questions are answered here Experts - can you add to the knowledge stored here? Developers - are your hacks listed here?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •