Results 1 to 3 of 3

Thread: TyTools Error

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3

    TyTools Error

    I am having a problem getting TyTools to retreive the Now Showing list from my DirecTivo. I am able to start the server, and get them to connect, but this is the error I get.

    SERVER: We got a message! buf = 'SHOWING'
    invalid attribute: TimeZone
    while executing
    "dbobj $setup get TimeZone"
    ("uplevel" body line 5)
    invoked from within
    "uplevel $body"
    invoked from within
    "transaction {uplevel $body}"
    (procedure "RetryTransaction" line 5)
    invoked from within
    "RetryTransaction {
    set setup [db $db open /Setup]

    # set defrecquality [dbobj $setup get RecordQuality]
    set setuptz [dbobj $setup ..."
    (procedure "init_db" line 45)
    invoked from within
    "init_db"
    (file "/var/hack/NowShowing.tcl" line 480)
    Waiting for an incoming connection!

    I am running TyTools9r18 on 6.2 software. DirecTivo Hughes SD-DVR40 with 200GB drive installed.

    If someone could point me in the right direction, I would appreciate it.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,496
    Your question was answered in a previous thread. This has to be the #1 question asked about tytool. If you search on the error message, you will get an answer. Posting the same question again will only get you ignored.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    You are correct, I am an 1d1ot... Thank you for pointing it out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •